Ponturi tenis Tennys Sandgren vs Fabio Fognini – Wimbledon

Ponturi tenis Tennys Sandgren vs Fabio Fognini

Ponturi tenis Tennys Sandgren vs Fabio Fognini este o confruntare din cadrul turneului de la Wimbledon, ce conteaza pentru runda a treia, urmand sa se joace astazi, de la ora 14:30.

◘ Tennys Sandgren

Este cotat cu sansa a doua la casele de pariuri, asa cum era si normal de altfel, urmand totusi sa infrunte un adversar mai bun. Americanul nu se poate mandri decat cu un singur titlu cucerit in intreaga sa cariera, in 2019, la Auckland. La turneele de mare slem, cea mai buna performanta a sa a venit la Australian Open, in urma cu un an, cand ajungea pana in faza sferturilor de finala. La Wimbledon se afla la cel mai lung parcurs al sau, ajungand in premiera in turul al treilea. A inceput la turneu cu Yasutaka Uchiyama, pe care l-a invins cu 1-3, dupa ce a pierdut primul set. S-a impus apoi cu 2-3 in fata francezului Gilles Simon, intr-un meci de aproape patru ore.

◘ Fabio Fognini

Este unul dintre cei mai importanti jucatori ai momentului in circuitul ATP. Italianul a urcat in premiera pe locul 10 si tot in acest an a cucerit primul sau Masters, la Monte Carlo, ajungand astfel la noua titluri in cariera. In ceea ce priveste turneele de mare slem, acesta nu se poate lauda decat cu un sfert de finala la Roland Garros, in 2011. La Wimbledon, in acest an incearca sa isi bata recordul, cautand sa depaseasca in premiera turul trei. In prima runda a dat piept cu Frances Tiafoe, cu care s-a chinuit serios, castigand cu 2-3. A urmat un succes in aceeasi maniera in fata maghiarului Marton Fucsovics.

Fognini este un jucator mai bun, care in mod normal ar trebui sa se impuna fara mari emotii. Mizam pe faptul ca acesta va cauta sa isi impuna dominatia devreme. Asadar, alegem sa pariem pe faptul ca italianul va castiga primul set.

• Ponturi tenis Tennys Sandgren vs Fabio Fognini: Fognini castiga primul set -> cota 1.42

sursa foto: skysports.com