Ponturi tenis – Va reusi Djokovic sa-si mentina calmul in duelul cu Zverev? – 05.06.2019

Ponturi tenis

Ponturi tenis – Va reusi Djokovic sa-si mentina calmul in duelul cu Zverev? – 05.06.2019

Ieri am avut succes in ceea ce priveste numarul de asi in disputa dintre Roger Federer si Stanislas Wawrinka. Astazi am hotarat sa mizam iarasi pe un pariu special, de data aceasta oferit de cei de la Betano, unde in opinia mea, linia este destul de joasa.

Astazi, dupa ora 16:30 se vor intalni Djokovic – Zverev in sferturile de finala de la Roland Garros iar meciul va fi transmis de catre Eurosport.

Imagine similară

Va fi Djokovic pus sub presiune?
  • Prima intrebare care vine in minte oricui – de cate seturi este nevoie ca acest pronostic sa fie castigator? Raspunsul firesc ar fi pentru orice pronostic de “over” ar fi minim 4, adica Zverev sa reuseasca sa-si adjudece si el un set, insa in opinia mea, chiar si in 3 seturi destul de disputate, este posibil sa vedem acest pariu bifat.
  • Zverev este cunoscut drept un jucator cu putere in serviciu. Cateva din erorile fortate provocate de astfel de lovituri se vor translata si in erori nefortate, atunci cand sarbul Novak Djokovic va ajunge in postura de a trebui sa loveasca decisiv sau sa forteze lovituri lungi si pe colt. Pana in acest moment, Nole si-a castigat toate partidele 3-0 cu destul de mare lejeritate, iar in 2/4 meciuri a depasit linia de 20.5 greseli nefortate.
  • De partea cealalta, Zverev a avut parte de partide mai incitante si 3/4 din adversarii sai chiar au depasit borna de 40 de greseli nefortate. In cel mai recent H2H, de pe hard-ul de la Londra, Djokovic a bifat 20 de greseli nefortate impotriva lui Zverev in doar doua seturi si ma astept ca astazi, cifra sa se mentina tot acolo. Este posibil ca meciul sa fie de asemenea intrerupt din cauza ploii, lucru ce cred ca ne-ar avantaja pariul.
Pronostic:

Ponturi tenis

500 RON BONUS LA BETANO PENTRU ACEST PRONOSTIC>>>

Multa bafta si pariati responsabil!