Ponturi tenis Vondrousova vs Zheng – Eastbourne

Ponturi tenis Vondrousova vs Zheng - Eastbourne

Ponturi tenis Vondrousova vs Zheng: luni, in primul tur al turneului de la Eastbourne, Marketa Vondrousova o intalneste pe Saisai Zheng.

Marketa Vondrousova

Foarte tanara, sportiva din Cehia face 20 de ani peste doar cateva zile. Si-a facut un cadou mai devreme, cand a reusit sa joace prima ei finala de Grand Slam din cariera. A ajuns in ultimul act al turneului de la Paris, Roland Garros, pe zgura. Este si motivul pentru urcara ei in clasamentul general, unde se afla acum pe locul 16.

Duelul cu Ashleigh Barty a si fost ultimul pe care aceasta l-a jucat. Nu a mai participat la vreun turneu, Eastbourne inseamna debutul sezonului pe iarba pentru ea. Totodata, este si pentru prima oara cand participa direct pe tabloul principal aici. A mai avut o tentativa de a face acest lucru in 2017, atunci cand s-a oprit in calificari.

Saisai Zheng

Chinezoaica nu este tocmai in forma, 2019 nu i-a adus acesteia rezultatele cele mai asteptate. Ea a inceput sezonul de iarba cu o participare in Spania, la Mallorca. Cu un joc care a lasat de dorit, aceasta a pierdut in doua seturi, in turul inaugural, in fata Samanthei Stosur. A fost al treilea esec consecutiv in care nu reuseste sa castige set.

De asemenea, in ultima luna si jumatate, in sase intalniri, Saisai Zheng a castigat o singura data. S-a intamplat la Strasbourg, in fata unei jucatoare aflate pe locul 278 WTA. Revenirea la Eastbourne se face dupa o pauza de trei ani, iarba nefiind tocmai suprafata preferata de chinezoaica aflata pe locul 44 mondial.

Este primul lor duel direct, dar asa cum se prezinta in momentul de fata, Marketa Vodrousova este favorita. Are un joc superior chinezoaicei si desi un a mai jucat pe iarba, in 2019, este favorita si la agentiile de pariuri. Cu toate astea, fiind o cu totul alta suprafata, ma astept sa intampine cateva dificultati. Tocmai acest lucru sa faca meciul putin mai lung, iar numarul de game-uri sa fie de cel putin 19.

Ponturi tenis Vondrousova vs Zheng: peste 18.5 game-uri, cota 1.47 la Unibet