Ponturi tenis Williams vs Diatchenko – Roland Garros

Ponturi tenis Williams vs Diatchenko - Roland Garros

Ponturi tenis Williams vs Diatchenko: luni, nu inainte de ora 17:30, Serena Williams joaca impotriva rusoaicei Vitalia Diatchenko, in primul tur al Roland Garros.

Serena Williams

Cea mai buna sportiva de tenis din activitate revine pe zgura de la Roland Garros. Serena Williams vrea sa doboare recordul lui Margaret Court. Principalul ei obiectiv este cucerirea celui de-al 24-a turneu major din cariera, tot atatea cate are si australianca, acum in varsta de 76 de ani. Totusi, pe zgura, in 2019, are un singur meci disputat, cu suedeza Rebecca Peterson. Apoi, s-a retras din turul al doilea, chiar inainte meciului cu Venus, sora sa mai mare.

Pe locul 10 in acest moment, Serena Williams vrea al patrulea titlu la Roland Garros. Ultimul l-a cucerit in 2015. Anul trecut a ajuns pana in optimi, acolo de unde s-a retras inaintea unui duel cu Maria Sharapova.

Vitalia Diatchenko

In varsta de 28 de ani, rusoaica Vitalia Diatchenko ar putea produce surpriza acestui prim tur. Cu rezultate slabe la cele trei turnee pe zgura, pe care le-a disputat in 2019, sansele sunt mici sa reuseasca acest lucru. de altfel, ea vine pe zgura pariziana dupa un turne slab facut la Nurnberg. A fost invinsa in decisiv, de o alta rusoaica, Kudermetova.

De asemenea, performanta sa la un turneu de Grand Slam este atingerea unui tur 3. La Roland Garros, in 2009 si 2015 si-a atins cel mai ridicat nivel. A ajuns in turul al doilea, insa, anul trecut nu a putut intra pe tabloul principal. Incapabila sa treaca de calificari, s-a oprit in urma unui duel cu o sportiva din Australia.

O singura data s-au mai intalnit in cariera, a fost un meci in care Diatchenko s-a retras, la US Open 2015. Diferenta dintre ele este semnificativa, iar daca americanca joaca la capacitate maxima, nu o sa-i ofere multe sanse adversarei. Totusi, conform declaratiilor nu pare sa fie asa, astfel, ar fi multumita si cu un succes, indiferent cum vine el.

Ponturi tenis Williams vs Diatchenko: Vitalia Diatchenko +6.5, cota 1.58 la Unibet