Ponturi tenis Williams vs Gatto-Monticone – Wimbledon

Ponturi tenis Williams vs Gatto-Monticone

Ponturi tenis Williams vs Gatto-Monticone: primul tur al Wimbledon 2019 le aduce fata in fata pe Serena Williams si Giulia Gatto-Monticone.

Sursa foto: mirror.co.uk

Serena Williams

Anul acesta nu a mai fost anul Serenei Williams, care a pus pe locul al doilea tenisul. Asa s-a intamplat de cand a nascut si cred ca este normal. Astfel, meciul din primul tur de la Wimbledon 2019 este primul pe care il joaca pe iarba. Ultima oara, aceasta a jucat in urma cu o luna, in turul al treilea de la Roland Garros, de unde a si fost eliminata de Sofia Kenin.

De asemenea, la Grand Slam-uri s-a descurcat destul de bine si in ciuda nivelului modest aratat. In chiar primul astfel de turneu al anului, a atins faza sferturilor de finala. Pierdea acolo, pe suprafata favorita, in fata Karolinei Pliskova. Serena Williams este favorita clara la casele de pariuri, ea avand o cota de 1.02 pentru un eventual succes.

Gatto-Monticone

Italianca la origine, aceasta se afla pe locul 162 in clasamentul WTA. Giulia Gatto-Monticone nu este la prima tinerete, are deja 31 de ani, dar rezultate modeste. Tocmai acesta este motivul pentru care a reusit sa intre pe tabloul principal ca urmare a calificarilor. Astfel, a disputat trei meciuri pentru a putea intra pe tablou.

La fel s-a intamplat cu italianca si la Roland Garros, acolo unde a jucat calificari si le-a depasit cu brio. Ea a fost apoi eliminata din primul tur, asa cum este de asteptat sa se intample si acum. De regula, aceasta a participat la turnee modeste, nu a avut ocazia sa elimne o sportiva atat de bine clasata.

Italianca are probleme reale in ceea ce priveste jocul in fata sportivelor de top. Nu a avut de multe ori ocazia sa-si mosoare fortele, dar si cand s-a intamplat asta, a fost depasita lejer. Poate ca nici Serena nu joaca cel mai bun tenis al ei, dar drept urmare, ma astept sa treaca fara probleme de acest prim meci. Totusi, americanca este finalista din 2018, atunci cand a pierdut cu un dublu 3-6, in fata nemtoaicei Angelique Kerber.

Ponturi tenis Williams vs Gatto-Monticone: sub 18.5 game-uri, cota 1.56 la Unibet