Ponturi tenis Williams vs Gauff – Wimbledon

Ponturi tenis Williams vs Gauff - Wimbledon

Ponturi tenis Williams vs Gauff: in primul tur al turneului de tenis de la Wimbledon, Venus Williams o intalneste pe Cori Gauff, ora si data urmand sa fie anuntate de organizatori.

sursa foto: bbc.co.uk

Venus Williams

Multipla castigatoare de Grand Slam, Venus Williams ar putea sa isi incheie cariera la sfarsitul anului. Are o varsta respectabila, americanca a ajuns 39 de ani si este cea mai in varsta jucatoare din concurs. Anul acesta a fost o prezenta timida, cel putin pe zgura, ea a pierdut inca din primul tur. Nu a impresionat nici la Birmingham, singurul turneu in care a mai jucat pe iarba, in 2019. A parasit competitia inca din turul al treilea, invinsa fiind de Ashleigh Barty.

Pe de alta parte, in urma cu un a ajuns pana in turul al treilea la Wimbledon. Atunci era eliminata de catre o alta jucatoare cu mari aspirii, Kiki Bertens.

Cori Gauff

O sa fie un meci foarte interesant, Cori Gauff a ajuns pe tabloul principal dupa ce a trecut de calificari. Se anunta o mare promisiune a tenisului mondial, avand in vedere cei 15 ani pe care ii are. Este cea mai tanara jucatoare de la acest turneu, dar este interesanta maniera in care a reusit sa se califice. A jucat trei mecuri, reusind nu piarda set.

Cori nu a mai avut ocazia sa faca asta la vreun alt turneu in acest an. In acelasi timp, cele trei victorii din calificari au venit intr-o maniera categorica. Nu a durat vreun meci mai mult de o ora si un sfert, ceea ce, spune destul de multe despre ea. In chiar ultima confruntare din calificari, aceasta a trecut cu un dublu 6-1 de Greetje Minnen.

Un duel 100% american, dar merita sa fie urmarit pentru simplul fapt ca sunt implicate jucatoare din generatie diferita. Venus este cea mai invarsta jucatoare prezenta la Wimbledon, iar Cori Gauff este cea mai tanara. In ciuda acestui lucru, ma astept la un joc la fel de bun al acesteia, precum a fost cel din calificari. Daca pierde, sa nu o faca la mai mult de sase game-uri diferenta.

Ponturi tenis Williams vs Gauff: Cori Gauff +6.5 game-uri, cota 1.48 la Unibet