Ponturi tenis Williams vs Goerges – Wimbledon

Ponturi tenis Williams vs Goerges - Wimbledon

Ponturi tenis Williams vs Goerges: sambata, 6 iulie, Serena Williams vs Julia Goerges este duelul care urmeaza sa aiba loc in saisprezecimile turneului de la Wimbledon. Ora exacta a duelului urmeaza sa se afle ulterior.

Sursa foto: nytimes.com

Serena Williams

Americanca este cea mai titrata jucatoare in activitate. Cu toate acestea, la o varsta respectabila, poate ajunge in optimile Wimbledon 2019. Desi tenisul parea ca a trecut pe planul al doilea dupa ce a nascut, a demonstrat ca inca vrea sa revina in circuit. Dupa o luna de asteptare, a intrat direct de la un Grand Slam la altul, fara vreun turneu in prealabil. Astfel, aceasta a reusit sa treaca de doua adversare modeste, Gatto-Monticone si Juvan.

Daca in primul tur a jucat destul de timid comparativ cu ce ne-a obisnuit ea, castigand cu 6-2, 7-5, a continuat asa si in turul al doilea. Avand in fata un adversar aflat pe locul 133, Kaja Juvan, Serena Williams a trecut in decisiv de aceasta. A fost nevoie sa stea pe teren o ora si 35 de minute, pentru a se califica cu 2-6, 6-2, 6-4.

Julia Goerges

Jucatoarea de origine germana s-a pregatit intens pentru participare ala cel de-al treilea Grand Slam al anului. A facut-o cu brio, avand in vedere ca a ajuns in finala turneului de la Birmingham. A reusit sa joace la fel de bine si in cele doua tururi care s-au disputat in cadrul Wimbledon 2019. Desi a avut in fata doua adversare modeste, nu s-a incurcat.

Astfel, in drumul sau spre performanta cat mai buna, a reusit sa le elimine pe Gabriela Ruse (7-5, 6-1) si Varvara Flink (6-1, 6-4). Au fost doua dueluri in care a reusit sa aiba controlul aproape in totalitate. In primul set cu sportiva de origine romana, Gabriela Ruse, a avut ceva de muncit, dar a reusit sa o duca cu brio la capat.

Meciul acesta se pare ca o pune din nou pe Serena in prim-plan. Ea este favorita caselor de pariuri, dar nu asa de categoric cum se intampla in ultimii ani. Pe de alta parte, are avantajul moral ca a invins-o pe Goerges peste tot pe unde a prins-o. Chiar in editia anterioara de Wimbledon s-au duelat, in semifinale, cand Serena castiga cu 6-2, 6-4. De data aceasta prefer sa evit un eventual succes al uneia dintre ele si sa ma asez pe numarul de game-uri. Drept urmare, evolutia lor din primele doua tururi ma face sa cred ca ar fi de luat in calcul un set decisiv.

Ponturi tenis Williams vs Goerges: peste 19.5 game-uri, cota 1.55 la Unibet