Ponturi tenis Williams vs Nara – Roland Garros

Ponturi tenis Williams vs Nara

Ponturi tenis Williams vs Nara: joi, 30/05/2019, in turul secund al turneului de la Paris, americanca Serena Williams o infrunta pe japoneza Kurumi Nara.

Sursa foto: thenewdaily.com

Serena Williams

Multipla campioana la toate competitiile majore, Serena Williams a ajuns la o varsta respectabila. Totusi, la cei 37 de ani ai sai, ramane pe locul 10 WTA, ceea ce este cu adevarat o performanta. Triumfatoare in trei randuri si la Roland Garros, ultima oara in 2015, a dat impresia in primul duel ca se chinuie.

Avand in fata o jucatoare dornica de afirmare, Vitalia Diatchenko, americanca a intrat mai greu in ritm. Dupa primul set era condusa cu 2-6, insa, ulterior, a mai cedat un singur game. Dupa o ora si 32 de minute de la primul schimb, Serena Williams s-a impus cu 2-6, 6-1, 6-0. A avut nu mai putin de noua asi la finalul meciului.

Kurumi Nara

La zece ani de la primul sau meci la profesionisti, Kurumi Nara ocupa locul 238 WTA. Acest lucru a obligat-o pe nipona sa joace calificari pentru a accede din nou pe tabloul principal. Le-a depasit si brio, si mai mult decat atat, si-a atins cea mai buna perfomanta la Roland Garros. Totul a fost posibil dupa ce s-a impus cu 7-5, 5-7, 6-3, in primul meci, in fata Dalilei Jakupovic.

De altfel, este o jucatoare rezistenta, in patru meciuri jucate pe zgura de la Paris, in acest turneu, trei dintre meciuri au avut set decisiv. Totusi, cel mai lung meci l-a avut cu doua zile in urma. Pentru a-si egala cea mai buna prestatia de la Roland Garros, a fost nevoita sa stea pe teren timp de doua ore si 44 de minute.

Este pentru prima oara in istoria cand cele doua jucatoare se intalnesc in meci direct. Serena este departe de nivelul anilor trecuti, dar inca nu si-a spus ultimul cuvant. Americanca a aratat un joc bun si in primul duel, iar cand si-a intrat in ritm, adversara i-a devenit partener de antrenament. De data aceasta ma astept la un scenariu mult mai usor in favoarea Serenei, aceasta sa castige in doua seturi scurte.

Ponturi tenis Williams vs Nara: sub 18.5 game-uri, cota 1.51 la NetBet