Ponturi tenis Williams vs Strycova – Wimbledon

Ponturi tenis Williams vs Strycova – Wimbledon

Ponturi tenis Williams vs Strycova: joi, 11 iulie 2019, nu inainte de ora 16:30, Serena Williams o va infrunta pe Barbora Strycova. Meciul are loc in semifinalele turneului de la Wimbledon.

Sursa foto: gsp.ro

Serena Williams

Americanca revine in forta si este la un singur pas de trofeul cu numarul opt la Wimbledon. A mai castigat aceasta competitie de sapte ori, ultima oara in 2016, fiind Grand Slam-ul ei preferat. Serena Williams este favorita si de aceasta data, 1.26 este cota pentru un eventual succes. Este in forma, se pare ca nu a fost deloc greu sa se acomodeze direct de la zgura la iarba. Ea a venit la Wimbledon dupa o luna de pauza, ultima oara cand a jucat se intampla la French Open.

Desi a fost pusa de doua ori in dificultate, cand a si jucat set decisiv, si-a aratat mereu superioritatea. Unul dintre aceste dueluri care au necesitat set decisiv s-a disputat in sferturi. Atunci, Serena Williams a avut nevoie de doua ore si trei minute pentru a trece de compatrioata ei, Alison Riske. 6-4, 4-6, 6-3, acesta a fost scorul acelui duel, in care Serena a dat 19 asi.

Barbora Strycova

Cu victoria din turul anterior, Barbora Strycova tocmai a atins cea mai buna prestatie din cariera. Este pentru prima oara cand jucatoarea din Cehia ajunge in semifinalele unui Grand Slam. Surprinde foarte mult calificarea pana in punctul acesta, avand in vedere ca a plecat cu sansa a doua. De partea cealalta a fileului, in sferturi, s-a aflat Johanna Konta, reprezentanta gazdelor.

Dupa o ora si 38 de minute, Barbora Strycova a prins curaj si s-a impus. Dupa un prim set echilibrat, in care totul s-a decis la tie-break, actul secund a fost o simpla formalitate. Desi are 33 de ani, aceasta a rezistat foarte bine, reusind sa castige cu 7-6(5), 5-1. Astfel, o singura jucatoare i-a smuls set sportivei din Cehia, s-a intamplat in optimi, cand in fata ei a stat Elise Mertens.

Este pentru a patra oara cand ele se vor duela, iar toate s-au disputat la Grand Slam si au fost castigate in doua seturi de Serena. Actualmente este aceeasi diferenta intre cele doua, cu atat mai mult cand americancei ii intra serviciul foarte bine. Are momente cand isi face game-ul din serviciu, drept urmare, Barborei o sa-i fie dificil sa tina pasul. Si in aceste conditii, ma astept sa vad un joc transat in doua seturi, cum au fost si precedentele meciuri directe.

Ponturi tenis Williams vs Strycova: sub 2.5 seturi, cota 1.47 la Unibet