Ponturi tenis Williams vs Svitolina – Roland Garros

Ponturi tenis Williams vs Svitolina

Ponturi tenis Williams vs Svitolina: in primul tur al turneului de la Roland Garros, Venus Williams o intalneste pe Elina Svitolina, nu inainte de ora 15:30.

Sursa foto: espn.com

Venus Williams

Fost numar 1 mondial la inceputul anilor 2000, Venus Williams are multe Grand Slam-uri castigate la activ. French Open nu a reusit sa-si adjudece niciodata, cu toate ca in 2002 a jucat singura ei finala. Ajunsa la varsta de 38 de ani, aceasta se afla pe locul 52 in ierarhia WTA.

Sezonul pe zgura l-a inceput deja, prin prezenta la turneul de la Roma. A ajuns acolo, cu putin noroc, pana in turul al treilea. Insa, in turul secund a beneficiat de retragerea Serenei, sora sa mai mica. De altfel, revenirea la Roland Garros vine dupa o participare timida in urma cu un an. Pierdea atunci inca din primul tur, cu chinezoica Wang.

Elina Svitolina

Reprezentand Ucraina, Elina Svitolina este pe locul 9 in clasamentul WTA. Pasirea pe zgura de la French Open nu se face tocmai in cele mai bune conditii. In cele doua competitii unde a evoluat inainte sa aiba loc Roland Garros, Madrid, respectiv Roma, a fost eliminata din turul inaugural. De asemenea, asa s-a intamplat si la Miami, o competitie care s-a desfasura pe hard.

Totodata, in 2018 a avut o prestatie acceptabila la Roland Garros, reusind sa ajunga in turul al treilea. A fost atunci eliminata de catre Mihaela Buzarnescu. In ultimii cinci ani de participare la French Open, Elina Svitolina a ajuns cel putin in turul al treilea. In 2015 si 2017 a reusit cea mai buna performanta a ei pe zgura pariziana, respectiv sferturi de finala.

Cele doua sportive s-au mai duelat in meciuri directe, in doua confruntari fiecare a castigat cate unul, in doua seturi. Servesc bine, astfel, indiferent de invingatoare, sa avem cel putin doua seturi stranse, cu cel putin 19 game-uri disputate.

Ponturi tenis Williams vs Svitolina: peste 18.5 game-uri, cota 1.42 la Fortuna