Ponturi tenis Wozniacki vs Kudermetova – Roland Garros

Ponturi tenis Wozniacki vs Kudermetova

Ponturi tenis Wozniacki vs Kudermetova: luni, 27/05/2019, in primul tur al turneului de la Roland Garros, Caroline Wozniacki o intalneste pe Veronika Kudermetova.

Sursa foto: Yahoo Sports

Caroline Wozniacki

Daneza, fost numarul 1 mondial, este favorita sa castige acest meci. Totusi, se pare ca nu trece prin cele mai bune momente ale sale. La Madrid si Roma, ultimele doua sale turnee pe zgura, in 2019, nu a reusit sa termine vreun meci. S-a retras de fiecare data, atat in jocul cu Alize Cornet, cat si cu Rose Collins.

Revenita la French Open, are mult de muncit, pentru ca aici, la Paris, nu a reusit sa treaca niciodata de sferturi. Anul trecut a facut un turneu bun, avand in vedere ca a ajuns pana in optimi. A parasit atunci competitia dupa un duel cu Daria Kasatkina.

Veronika Kudermetova

Rusoaica este o jucatoare care un a reusit pana acum sa iasa cu nimic in evidenta. La cei 22 de ani ai sai, a adunat premii totale de 331 de mii de euro. De asemenea, 2019 pare sa fie anul cand face cele mai bune rezultate, cel putin din punct de vedere al turneelor de Grand Slam. Si-a depasit performanta si este pentru prima oara cand intra pe tabloul principal la French Open.

Numarul 74 in clasamentul general, Veronika Kudermetova vine dupa competitia de la Nurnberg. A reusit acolo sa ajunga pana in turul al treilea, invinsa fiind de Tamara Zidansek, in urma unui duel cu trei seturi.

Caroline Wozniacki ataca top 10, ea pleaca in aventura pariziana de pe locul 13 WTA. Este favorita, dar se pune serios un semn de intrebare asupra jocului ei. Cota este in crestere, poate si din cauza faptului ca s-a retras la ultimele doua competitii. Totodata, nici Kudermetova este intr-o forma de invidiat, victoriile obtinute au venit cu adversare accesibile. Totusi, in acest context, in care Caro pare sa nu fie la cel mai inalt nivel, astept ceva mai mult din partea adversarei. Daca daneza castiga, sa nu o faca intr-un mod categoric.

Ponturi tenis Wozniacki vs Kudermetova: Veronika Kudermetova +4,5 game-uri, cota 1.44 la Betano