Ponturi tenis Wozniacki vs Zhang – Wimbledon

Ponturi tenis Wozniacki vs Zhang – Wimbledon

Ponturi tenis Wozniacki vs Zhang: vineri, 5 iulie, nu inainte de ora 13:00, in turul al treilea de la Wimbledon 2019, Caro Wozniacki o intalneste pe Shuai Zhang.

Sursa foto: metro

Caroline Wozniacki

Favorita caselor de pariuri pentru acest duel, Caroline are o cota de 1.40 la agentia Unibet. Este un meci pe care trebuie sa-l trateze la fel cum s-a intamplat si in turul anterior. Daca in primul tur I s-a retras adversara si a trecut lejer mai departe, in turul al doilea a muncit ceva pentru calificare. Desi favorita si atunci, a dispus in doua seturi de Kudermetova. A fost un duel in care daneza s-a impus cu 7-6 (5) si 6-3.

Daca se califica in turul urmator, Caroline isi egaleaza performanta din 2017, atunci cand atingea faza optimilor. De altfel, aceasta este cea mai buna performanta a ei de la Wimbledon, pe care a reusit sa o atinga in sase dintre editiile la care a participat. De stiut ca iarba nu este tocmai suprafata ei favorita.

Shuai Zhang

Pe locul 50 in ierarhia mondiala, chinezoaica Shuai Peng a ajuns la 30 de ani. Aceasta a reusit o adevarata performanta in cele doua intalniri pe care le-a disputat. Spun asta pentru ca a intalnit doua jucatoare acceptabile, de care a dispus in doua seturi. Ea a dat peste cap calculele bookmakerilor, dupa ce a eliminat-o pe Caroline Garcia, cu scorul de 6-4, 6-0. A urmat un meci in fata unei sportive ceva mai accesibile, Yanina Wickmayer (148 WTA), de care a trecut intr-o ora si cinci minute.

6-3, 6-2, acesta a fost scorul prin care chinezoaica s-a impus in cel de-al doilea meci disputat la Wimbledon 2019. In acelasi timp, in decursul celor doua intalniri a serbit foarte bine, avand un singur game pierdut.

Este pentru a treia oara in cariera lor cand se dueleaza, dar pentru prima oara pe iarba. Este 1-1 la numarul de victorii, insa, asa cum s-au prezentat cele doua sportive, as crede mai degraba ca Zhang are o oportunitate buna. Zic asta pentru ca a servit bine, a mai eliminat deja o jucatoare cu pretentii. Pe de alta parte, Caroline nu este tocmai o sperietoare pe iarba, drept pentr care aleg un pariu pe contrahandicap.

Ponturi tenis Wozniacki vs Zhang: Shuai Zhang +5.5, cota 1.50 la Betano