Ponturi tenis Yannick Maden vs Rafael Nadal – Roland Garros

Ponturi tenis Sam Querrey vs Rafael Nadal

Ponturi tenis Yannick Maden vs Rafael Nadal este una dintre cele mai dezechilibrate infruntari din turul al doilea de la Roland Garros, cu ibericul pornind ca favorit cert. Se va juca astazi, nu mai devreme de ora 13:30.

◘ Yannick Maden

Este un jucator in varsta de 29 de ani, care a devenit profesionist in 2013. El nu se poate mandri cu performante importante in intreaga sa cariera, fiind fara titlu castigat. A jucat 21 de meciuri la nivel profesionist, pierzand 13 dintre acestea. La turneele de mare slem, cu exceptia acestuia, nu a trecut niciodata de primul tur. La aceasta editie de Roland Garros a inceput din calificari, trecand de Zopp, Torpegaard si Davidovich Fokina. In primul tur al turneului a trecut in maniera categorica de Coppejeans, castigand cu 3-0.

◘ Rafael Nadal

Nu are nevoie de prezentari speciale, fiind unul dintre cei mai important jucatori din istoria tenisului. Acesta are in palmares 81 de titluri, 17 dintre ele cucerite la turneele de mare slem. Ibericul a fost supranumit “regele zgurii”, avand in vedere faptul ca a cucerit 56 de trofee pe aceasta suprafata, 11 dintre ele la Roland Garros. Premergator openului francez din acest an a jucat la patru turnee pe zgura. La Monte Carlo, Barcelona si Madrid a fost eliminat din semifinale, pierzand cu Fognini, Thiem respectiv Tsitsipas. A stralucit insa la Roma, acolo unde a triumfat, trecand in finala de marele sau rival, Novak Djokovic. In primul tur de la Roland Garros a dispus de Hanfmann, cu care nu a avut probleme, pierzand doar sase game-uri, impunandu-se cu 0-3, in doar doua ore de joc.

Rafael Nadal este favorit clar, iar cel mai probabil se va impune fara set pierdut din nou. Ne asteptam insa la un nou succes categoric al ibericului, din punct de vedere al diferentei de game-uri castigate.

• Ponturi tenis Yannick Maden vs Rafael Nadal: handicap Nadal (-10,5 game-uri) -> cota 1.46

sursa foto: skysports.com