Ponturi tenis Yuichi Sugita vs Rafael Nadal – Wimbledon

Ponturi tenis Sam Querrey vs Rafael Nadal

Ponturi tenis Yuichi Sugita vs Rafael Nadal este unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri din primul tur de la Wimbledon, cu ibericul favorit cert.

◘ Yuichi Sugita

Este un jucator modest, mult sub nivelul lui Rafael Nadal, care nu se poate lauda cu performante importante de-a lungul carierei. Acesta a cucerit doar un singur titlu in cariera, in 2017, la Antalya, cand il invingea pe Mannarino. In turneele de mare slem are realizari modeste, avand in vedere faptul ca nu a depasit niciodata turul secund. Niponul a jucat in acest sezon mai mult la turnee Challenger, astfel ca pare greu de crezut ca va face fata nivelului de la Wimbledon. Sugita a jucat in calificari, acolo unde a trecut de Berlocq, Napolitano si Rosol.

◘ Rafael Nadal

Nu mai are nevoie de prezentari speciale, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori din istoria tenisului. Ibericul are in palmares nu mai putin de 82 de titluri, 18 dintre ele venind la turnee de mare slem. Acesta a avut cel mai mare succes pe zgura, impunandu-se de 12 ori la Roland Garros, ultima data in acest an. La Wimbledon se poate lauda cu doua succese, in 2008 si 2010, la ultima editie jucand in semifinale, cu Djokovic. De la incheierea openului francez, Nadal nu a disputat decat doua partide pe iarba. Acestea au venit la un turneu demonstrativ, acolo unde a pierdut cu Marin Cilic si Lucas Pouille.

Diferenta de valoare dintre cei doi este una imensa, Nadal avand de asemenea si un mare plus de experienta. In aceasta disputa nu ne asteptam la altceva decat la o victorie scurta a ibericului, fara set pierdut. Asadar, mizam pe faptul ca Rafael Nadal nu va intampina dificultati si va castiga fiecare set intr-o maniera lejera.

• Ponturi tenis Ponturi tenis Yuichi Sugita vs Rafael Nadal: fara tie-break in meci -> cota 1.50

sursa foto: skysports.com