Ponturi tenis Zverev vs Thiem – US Open

ponturi tenis

Ponturi tenis Zverev vs Thiem este o confruntare intre doi dintre cei mai importanti jucatori ai acestei generatii, ce conteaza pentru ultimul act de la US Open, urmand sa se joace duminica seara, nu mai devreme de ora 23:00.

Zverev

Este unul dintre cei mai promitatori jucatori din circuitul ATP, ce are resursele necesare pentru a castiga nu unul, ci mai multe titluri de Grand Slam. Acesta porneste insa cu sansa a doua la casele de pariuri.

Neamtul, aflat in prezent pe locul 7 mondial, se poate lauda cu 11 titluri in cariera. Cel mai important dintre acestea este cel cucerit in 2018 la Turneul Campionilor. In materie de Grand Slam, in acest an se descurca cel mai bine. La inceput de 2020 ajungea in premiera in semifinale, la Australian Open, depasind aceasta performanta la US Open, atingand prima finala din cariera.

Zverev si-a inceput aventura la US Open cu Anderson, pe care l-a invins cu 3-1. Au urmat victorii cu acelasi scor in disputele cu Nakashima si Mannarino. In optimi a trecut de Davidovich Fokina in minimum de seturi, pentru ca in sferturi sa se impuna tot cu 3-1 in disputa cu Coric. In semifinale l-a invins pe Carreno-Busta cu 3-2, revenind pentru prima data in cariera de la 0-2.

Thiem

Este un jucator mai bun, daca ne luam dupa performantele obtinute de acesta de-a lungul anilor, dar si dupa evolutiile de la acest turneu, asa ca nu surprinde decizia bookmakerilor de a il da ca favorit.

Austriacul, aflat pe locul 3 in ierarhia ATP, are in palmares 16 titluri. De asemenea, a disputat si alte patru finale importante, cu exceptia celei de la US Open. A ajuns in ultimul act la Australian Open in 2020, la Roland Garros in 2018 si 2019, dar si la Turneul Campionilor in 2019.

Thiem “defileaza” la acest turneu, avand evolutii de-a dreptul fabuloase. Acesta i-a eliminat pe rand pe Munar, Nagal, Cilic, Auger-Aliassime, De Minaur si Medvedev. In toate aceste partide nu a pierdut decat un singur set.

Pronostic

Thiem a aratat fantastic in ultimul meci, invingandu-l cu 3-0 pe Medvedev, care nu pierduse niciun set pana atunci. In mod normal ar trebui sa se impuna si in aceasta infruntare, insa nu fara emotii. Zverev este totusi un jucator aflat in mare foame de glorie, avand resursele necesare pentru a pune probleme. Asadar, vom miza pe varianta game-urilor, la o cota de 1.42 oferita de Betano.

• Ponturi tenis Zverev vs Thiem: peste 31,5 game-uri -> cota 1.42