Ponturi Tsitsipas vs Chardy – Roland Garros

Ponturi Tsitsipas vs Chardy
Ponturi Tsitsipas vs Chardy - sursa foto: skysports.com

Ponturi Tsitsipas vs Chardy – Roland Garros

Duminica, in data de 30 mai, nu inainte de ora 17:00, Stefanos Tsitsipas si Jeremy Chardy se vor duela in primul tur de pe tabloul principal de la Roland Garros, intr-o partida in care jucatorul grec este favorit cert la casele de pariuri, primind cota 1.02 la Betano.

Cotele de la Betano pentru Tsitsipas vs Chardy

Tsitsipas

Este unul dintre cei mai buni jucatori ai generatiei sale, care, desi are doar 22 de ani, se poate lauda cu performante notabile in cariera, asa ca nu este o surpriza faptul ca este favorit cert in opinia bookmakerilor.

Grecul, aflat in prezent pe locul 5 in clasamentul ATP, are in palmares sapte titluri, cel mai important venind la Turneul Campionilor in 2019, triumfand de asemenea si la Masters-ul de la Monte Carlo din acest an. De mentionat faptul ca se poate lauda si cu trei semifinale de Grand Slam, la Australian Open in 2019 si 2021, dar si la Roland Garros in 2020.

Tsitsipas a inceput in forta sezonul de zgura, cu un triumf la Monte Carlo. A urmat apoi o noua finala, la Barcelona, unde a pierdut insa cu Nadal. Au urmat apoi performante modeste in Madrid si Roma, impresionand insa in Lyon, unde a castigat titlu, dupa o finala cu Norrie.

Chardy

Este un jucator mult mai in varsta, cu o cariera mult mai indelungata, insa cu performante mult mai mici decat adversarul sau. Asadar, casele de pariuri au toate motivele sa il dea ca outsider clar in aceasta disputa.

Francezul nu a castigat decat un singur titlu in cariera de profesionist, in 2009. In turneele de mare slem nu se poate lauda decat cu un sfert de finala, la Australian Open in 2013.

Spre deosebire de adversarul sau, Chardy are un parcurs slab pe zgura in acest sezon. A jucat la cinci turnee, la Monte Carlo, Barcelona, Estoril, Madrid si Belgrad. In cadrul acestora, niciodata nu a depasit turul al doilea.

Ponturi Tsitsipas vs Chardy

Tsitsipas este jucatorul mai bun, din orice punct de vedere, asa ca avem pretentii uriase de la acesta. Anticipam un succes al grecului in minimum de seturi, asa ca, pornind de la aceasta idee, mizam pe faptul ca vom avea parte de un meci scurt, cu putine game-uri. Asadar, vom miza pe varianta “sub 32,5 game-uri”, la o cota de 1.40.

Ponturi Tsitsipas vs Chardy: sub 32,5 game-uri -> cota 1.40