Ponturi Wimbledon – Asii lui Federer ne pot aduce profit astazi – 06.07.2019

Ponturi Wimbledon – Asii lui Federer ne pot aduce profit astazi – 06.07.2019

Am luat primul avion din Timisoara spre Bologna pentru a incuraja tricolorii U21 si va pot spune ca a fost o experienta incredibila. Chiar daca am pierdut, am castigat o nationala in opinia mea si niste baieti cu caractere frumoase. Perioada aceasta este destul de “sumbra” in ceea ce priveste oferta de pariuri, insa am apelat la un prieten cunoscator de tenis care mi-a sugerat un pronostic destul de VALUE pentru astazi.

Meciurile de Wimbledon se vad pe Eurosport 1 si Eurosport 2, inclusiv in format HD. Partida dintre Roger Federer si Luca Pouille va incepe astazi undeva dupa ora 18:30.

Tenis

Discrepanta mare de cota intre Fortuna si Betfair

  • Roger Federer (#2) pare setat in drumul sau spre finala de anul acesta de la Wimbledon. In aceasta etapa, adversarul sau va fi francezul Luca Pouille (#28). Va fi un meci poate putin mai greu decat anticipeaza bookmakerii pentru elvetian, insa ma astept totusi ca acesta sa-l surclaseze pe oponentul sau la categoria numita “asi”.
  • In primele doua meciuri de pe iarba londoneza, Federer a castigat totalitar la acest capitol, in prima etapa 9-1, iar in etapa secunda cu 10-1. Este cunoscut faptul ca Roger este unul din cei mai buni jucatori la primire, chiar si la varsta asta si nu este chiar facil sa realizezi un as impotriva acestuia. De partea cealalta, Pouille s-a distrat cu Gasquet intr-un recital de asi, care s-a terminat 16-11 in favoarea sa, iar cu Barrere a bifat 6-1.
  • In opinia mea, un “barometru” concludent pentru acest pariu este duelul direct de pe iarba cu Clarke. Pouille l-a intalnit la Londra, unde au terminat partida cu 3-4 bilant la asi in favoarea francezului. Federer l-a intalnit chiar la Wimbledon, in cel mai recent meci, terminat in putin peste o ora si jumatate, unde l-a surclasat cu 10-1 la acest capitol. Pouille nu este cel mai periculos pe serviciu, iar Federer este clar favorit sa preia conducerea cand vine vorba de asi. Linia oferita pentru numarul de asi ai lui Federer fluctueaza intre 10.5 si 12.5 la casele de pariuri, iar pentru Pouille intre 6.5 si 9.5!
Pronostic: Federer cei mai multi asi in meci

Ponturi Wimbledon

Info: Cota oferita de cei de la Betfair pentru acest pariu este de … 1.02! Fortuna a tot scazut cota pentru acest pariu (a inceput de la 1.68). Eu am incercat s-o pariez la cota respectiva, insa pariul mi-a fost respins de 2 ori, cota ajungand astfel la 1.60, apoi 1.55, apoi 1.52 cand m-au lasat in sfarsit sa plasez un pariu. 

500 RON BONUS DE BUN VENIT LA FORTUNA<<<

Multa bafta si pariati responsabil!