Ponturi Wimbledon – Cat rezista Bautista in fata lui Djokovic? – 12.07.2019

Ponturi Wimbledon

Ponturi Wimbledon – Cat rezista Bautista in fata lui Djokovic? – 12.07.2019

Astazi mi-am propus sa-mi rascumpar greselile de la acest Wimbledon si sa incerc sa inchei cu o figura frumoasa. Cei de la Betano ne-au oferit cele doua pariuri mentionate de mine mai jos, le-au blocat si le-au scazut putin cota pe parcursul zilei, insa chiar consider ca ambele se merita jucate.

Meciurile de Wimbledon se vad pe Eurosport 1 si Eurosport 2, inclusiv in format HD. Partida dintre Bautista si Djokovic va incepe astazi putin dupa ora 15:00.

Tenis

Vrem sa vedem o partida cat de cat echilibrata

  • Titlul spune totul. Am ales aceste pronosticuri deoarece sunt realizabile chiar si in conditiile in care Novak Djokovic reuseste sa-l invinga pe Roberto Bautista-Agut in minim de seturi, insa in cazul in care vom ajunge intr-un tie-break sau chiar cazul fericit in care spaniolul reuseste sa fure un set, consider ca pariurile sunt ca si castigatoare. Urmaresc de aproximativ 2 ani acest tip de linii la turneele de Grand Slam si pentru o finala, mi se pare ca este o oarecare lipsa de respect pentru Bautista sa-i oferi astfel de linii.
  • Humbert a avut serviciul de 2 ori pentru a ne face fericiti acum doua runde impotriva lui Djokovic si chiar si 40-0 pe propriul serviciu, insa nu a fost sa fie. Colegii mei de la GnT se asteapta la un 3-0 pentru numarul #1 mondial. Si eu sunt de parere ca “robotul” Djokovic se va impune in maxim 4, insa probabil in 3 seturi. Aici nu se pune problema de asta, ci de cat de bine ca rezista Bautista.
  • La fel ca si Nole, acesta a pierdut un singur set in acest turneu si ma astept ca maine oboseala sa nu fie un factor pentru nicicare dintre jucatori. Acestia s-au intalnit de 3 ori la turneele de Grand Slam in meci direct, ambele terminate 3-1 pentru Djokovic (de evidentiat totusi faptul ca spaniolul conduce 3-2 in ceea ce priveste ultimele 5 meciuri directe). La acele turnee de Grand Slam, Bautista a avut in medie 40.33 lovituri castigatoare pe meci si 41.33 erori nefortate pe partida.
Pronostic 1: Bautista peste 23.5 lovituri castigatoare 
Pronostic 2: Bautista peste 18.5 greseli nefortate

Ponturi Wimbledon

Update: Linia la greseli nefortate a ajuns la 24.5 si va recomand s-o jucati si pe aceasta, insa mai moderat!

500 RON BONUS DE BUN VENIT LA BETANO<<<

Multa bafta si pariati responsabil!