Ponturi Zenit vs Lokomotiv Moscova – Supercupa Rusiei

Ponturi Zenit vs Lokomotiv Moscova
Ponturi Zenit vs Lokomotiv Moscova - sursa foto: skysports.com

Ponturi Zenit vs Lokomotiv Moscova – Supercupa Rusiei

Zenit si Lokomotiv Moscova se vor intalni in Supercupa Rusiei, sambata seara, de la ora 19:00, pe “Kaliningrad Stadium”, unde ne asteptam la un succes al campioanei Rusiei, favorita clara la casele de pariuri, cu cota 1.62 la Betano.

Cotele de la Betano pentru Zenit vs Lokomotiv Moscova

Zenit

Este fara indoiala cea mai valoroasa echipa din Rusia, care in ultimii ani domina in campionatul intern. Asadar, nu este de mirare faptul ca in aceasta confruntare porneste ca favorita clara la casele de pariuri.

In sezonul precedent, “albastrii” au terminat primii in campionatul intern, la opt puncte de locul secund. Asadar, s-au calificat din nou in grupele Champions League, pentru a opta oara in ultimul deceniu.

Cei de la Zenit si-au programat trei jocuri amicale in pauza competitionala. Acestia au remizat in duelurile cu Schalke si Werder Bremen, 0-0, respectiv 2-2, reusind o victorie cu Karlsruher.

Lokomotiv Moscova

Este una dintre echipele cu pretentii din Rusia, insa care, din punct de vedere al valorii, dar si al performantelor, este sub nivelul adversarei sale, asa ca bookmakerii au toate motivele sa o dea ca outsidera.

Campioana din 2018 nu a mai reusit sa prinda un loc de Champions League in sezonul anterior. Aceasta s-a clasat pe pozitia a treia, la un singur punct de locul al doilea, asa ca s-a calificat in grupele Europa League.

Lokomotiv Moscova, la fel ca adversara sa, a fost ocupata in pre-sezon, jucand opt partide amicale. Aceasta a obtinut patru victorii si doua remize, suferind doua esecuri.

Ponturi Zenit vs Lokomotiv Moscova

Cei de la Zenit sunt fara infrangere in precedentele patru infruntari directe cu Lokomotiv, in ultima impunandu-se cu un categoric 6-1. Bazandu-ne in special pe faptul ca au un plus de valoare, ne asteptam sa faca o figura frumoasa in aceasta confruntare. Asadar, vom miza pe un succes al lor, la o cota foarte buna de 1.62 oferita de cei de la Betano.

Ponturi Zenit vs Lokomotiv Moscova: Zenit castiga -> cota 1.62