Portugalia – Elvetia: Cota 3 daca ne bazam pe jucatorii din ofensiva 05.06.2019

Portugalia – Elvetia: Cota 3 daca ne bazam pe jucatorii din ofensiva 05.06.2019

De la ora 21:45, are loc meciul dintre Portugalia si Elvetia, din semifinalele play-off-ului Uefa Nations League. Partida se desfasoara pe stadionul celor de la FC Porto, “Dragao”.

Cele doua nationale s-au infruntat recent, s-a intamplat in preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018. Atunci, fiecare dintre echipe si-a castigat cu 2-0 meciul de pe teren propriu. Portugalia este o nationala care joaca bine in fata propriilor suporteri, nu a mai pierdut acolo din 2014. In cealalta tabara, a elvetinielor, problemele defensive au adus cel putin un gol in ultimele patru asemenea jocuri.

Cristiano Ronaldo este un jucator care stie bine sa iasa in evidenta, la fel si ofensiva lusitana, ceea ce ma face sa cred ca atacantul lui Juventus o sa joace un rol exponential, alaturi de tanarul Joao Felix de le Benfica. Acesta a reusit sa marcheze 15 goluri in campionatul Portugaliei si are o medie de 2,8 suturi spre poarta.

Pe cealalta parte trebuie sa ii oferim credit lui Seferovic, un atac foarte important pentru nationala Elvetiei. Acesta a reusit sa marcheze 5 goluri in Nations League, avand o medie de 3,5 suturi spre poarta.

Recomandare principala: 

APASA AICI SI INCASEAZA BONUSUL DE 500 RON>>>

A doua recomandare: 

APASA AICI SI JOACA RECOMANDAREA CU 50 RON BONUS>>>

Pentru a doua recomandare avem un bonus de 50 RON si este bazata pe jucatorii din principali din ofensiva. O cota de 3 ce merita atentia noastra, asadar, daca aveti incredere va invit sa profitati de cele doua bonusuri.

sursa foto: as.com