Predictii fotbal AS Monaco vs Nantes – Ligue 1

ponturi franta

Predictii fotbal AS Monaco vs Nantes – Ligue 1

Duminica, incepand cu ora 18:00, pe Stade Louis II se vor infrunta AS Monaco si Nantes, in runda cu numarul 3 din Ligue 1. Meciul este transmis si la televizor, pe Digi Sport 4 si Look Sport.

AS Monaco

Neasteptat de bun inceputul de sezon al echipei din Monaco. Dupa doua confruntari a reusit sa obtina patru puncte, ca urmare a doua meciuri muncite. Mai mult, echipa a programat si un meci amical in perioada cand echipele nationale au jucat in Uefa Nations League. A fost un joc cu Nice, un derby al Coastei de Azur pe care AS Monaco l-a castigat cu 3-2.

Tot de o victorie a avut parte si in runda anterioara din campionat, dupa ce s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la Metz. Benoit Badiashile a fost autorul singurului gol al meciului acela, dar Fofana a fost si el personaj principal in minutul 47, cand a fost eliminat.

Youssouf Fofana este suspendat, iar Aleksandr Golovin si Pietro Pellegri vor absenta din motive medicale.

  • Echipa probabila: Majecki – Aguilar, Disasi, Mikinayi, Sidibe – Tchouameni, Aholou, Fabregas – Martins, Yedder, Onyekuru

Nantes

De acelasi scenariu a avut parte si Nantes, echipa care a pus patru puncte in dreptul ei. Dupa cele doua confruntari a reusit sa obtina o remiza, un 0-0 cu Bordeaux, in deplasare, cat si un succes, 2-1, acasa, cu Reims. Aceasta victorie a venit in runda anterioara, atunci cand a condus cu 2-0 la pauza. A fost nevoita sa traga mult dupa ce Louza a fost eliminat in mintul 49,. In minutul 87 a fost acordat rosu si pentru Fabio, iar pet de aproximativ zece minute Nantes a jucat in noua oameni.

Sunt mai multe echipe care se afla la borna 4 dupa doua meciuri, iar Nantes este pe locul 7, avand +1 in dreptul golaverajului.

Fabio si Imran Louza sunt suspendat.

  • Echipa probabila: Lafont – Appiah, Girotto, Pallois, Moutousamy – Abeid, Chirivella – Coco, Blas, Simon – Coulibaly

Nantes ma astept sa fie echipa care dicteaza ritmul jocului si la final sa se resimta lucrul acesta si prin prisma rezultatului final. Cel mult doua goluri ma astept sa se inscrie, dar nu m-ar surprinde ca echipa gazda sa iasa in relief.

Predictii fotbal AS Monaco vs Nantes: sub 2,5 goluri, cota 1.87 la Unibet