Predictii fotbal Bielefeld vs Hertha – Bundesliga

Predictii fotbal Bielefeld vs Hertha – Bundesliga
Predictii fotbal Bielefeld vs Hertha – Bundesliga - sursa foto: facebook

Predictii fotbal Bielefeld vs Hertha – Bundesliga

Duminica, ziua in fotbalul german se incheie cu meciul dintre Arminia Bielefeld si Hertha Berlin. Confruntarea se va disputa de la ora 19:00 si este transmisa pe Digi Sport 4. De asemenea, daca ai cont online la una dintre agentiile de pariuri online, poti sa urmaresti meciul si acolo. Exista functia de stream si iti pemite sa faci lucrul acesta.

DESCHIDE CONT AICI SI VEZI LIVE Bielefeld vs Hertha

Arminia Bielefeld

Are nevoie de puncte ca de aur si parea ca prinde contur dorinta ei. Insa, dupa succesul cu 1-0 din ultimul meci al anului trecut, cand a intalnit-o pe Schalke, nu a reusit sa mentina nivelul. Astfel, in urma cu o saptamana, in primul joc din 2021, a fost invinsa cu 1-0 de catre Borussia Monchengladbach.

In clasament este pe locul 16, cu 10 puncte, dar un eventual succes ii poate aduce urcarea unui loc. In acelasi timp, daca pierde si echipele din spatele ei vor castiga meciurile pe care le au programate, nu o pot ajunge. Asta pentru ca sunt patru puncte intre Arminia si locurile care duc direct in Zweite Bundesliga.

  • Echipa probabila: Ortega – Brunner, Pieper, Van der Hoorn, De Medina – Doan, Prietl, Hartel, Gebauer – Cordova, Klos

Hertha Berlin

“Cred ca putem juca mai bine si mai bine deat am facut-o in alte meciuri. Nu doar sa avem posesia, ci putem sa fim mult mai creativi.”, a spus Niklas Stark, citat de herthabsc.de

Berlinezii nu sunt nici ei departe de zona rosie, dar inca stau fara emotii. Ocupa locul 12, cu 16 puncte, la doua puncte in spatele lui VFB Stuttgart. Au recuperat ceva din handicap si asta dupa ce au reusit in runda anterioara sa obtina a patra victorie stagionala.  A fost un succesul cu 3-0 in disputa cu Schalke, programata sa aiba loc in primul joc din 2021.

Duminica este randul sa joace in deplasar,e ceea ce nu pare sa-i placa foarte mult. Are sapte meciuri acolo, confruntari din care a adunat opt puncte. Insa, in ultimele trei astfel de confruntari a bifat doua rezultate de egalitate si un esec.

  • Echipa probabila: Schwolow – Pekarik, Stark (c), Alderete, Plattenhardt – Tousart, Guendouzi – Lukebakio, Darida, Cunha – Cordoba

Urmeaza sa se intalneasca pentru prima oara dupa cinci ani. Ultima oara cand s-au intalnit, Hertha a fost cea care s-a impus cu 2-0, dar in Cupa Germaniei. Lucrurile au stat la fel si cand s-au intalnit in altecompetitii, ceea ce face ca Bielefeld sa  sa fie fara succes de 13 ani in fata berlinezilor.

Predictii fotbal Bielefeld vs Hertha: victorie Hertha Berlin, cota 1.87 la Betano