Predictii fotbal Bordeaux vs Angers – Ligue 1

Predictii fotbal Bordeaux vs Angers – Ligue 1
Predictii fotbal Bordeaux vs Angers – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Predictii fotbal Bordeaux vs Angers – Ligue 1

Duminica, in chiar primul meci al zilei, in Ligue 1 se intalnesc Girondins Bordeaux si SCO Angers. Fluierul de start al jocului va avea loc de la ora 14:00, pe “Matmut Atlantique”.

Bordeaux

A trecut inca o deplasare in care Bordeaux si-a facut datoria. S-a intamplat in runda anterioara, atunci cand Nice a stat de partea cealalta a baricadei si a pierdut cu 3-0. Meciul s-a transat in cea de-a doua repriza, atunci cand Hwang, Baysse si Basic au inscris pentru Les Girondins si i-au adus a doua victorie consecutiva.

Datorita rezultatelor bune inregistrate de Bordeaux a reusit sa urce pe locul 9, cu 29 de puncte. Are un punct mai putin decat adversara de duminica si cea are se afla imediat in fata ei in clasament. La fel de adevarat este si ca practica un fotbal din ce in ce mai bun, iar in precedentele cinci etape a pierdut o singura data.

Mehdi Zerkane, Haten Ben Arfa si Otavio sunt accidentati.

  •  Echipa probabila: Costil – Sabaly, Baysse, Koscielny, Benito – Basic, Adli – Oudin, Preville, Kalu – Ui-Jo

Angers

Angers vine cu moralul usor scazut dupa ce in ultimele doua meciuri a pierdut destul de usor. Cu doua meciuri in urma a intalnit Monaco, iar statutul de outsider si-a spus cuvantul. A urmat un nou meci slab pentru ea, iar cu o runda in urma a intalnit PSG. A pierdut si atunci, cu 0-1, asta dupa ce a fost dominata si norocul a facut sa nu cedeze la diferenta mai mare.

Nu a fost asa mult afectata de cele doua infrangeri. Pana la urma principalul sau obiectiv ramane o clasare cat mai buna si este inca in prima jumatate. Ocupa locul 8, cu 20 de puncte, dar mai are de pus la punct cateva lucruri, iar unul este defensiva. A primit 31 de goluri, ceea ce face sa aiba cea mai slaba defensiva dintre primele zece clasate.

Enzo Ebosse este accidentat.

  • Echipa probabila: Bernardoni – Manceau, Traore, Thomas, Doumbia – Amadou, Coulibaly – Capelle, Fulgini, Lage – Diony

Faptul ca joaca pe terenul propriu si pleaca cu un usor avantaj, trebuie sa-i ofere li Bordeaux mai multa incredere in ea. Cu atat mai mult cand a reusit sa lege o serie de rezultate pozitive, iar Aners vine dupa doua meciuri in care nu a reusit sa inscrie si a pierdut. In contextul acesta o remiza ar fi si pe placul oaspetilor.

Predictii fotbal Bordeaux vs Angers: sub 2.5 goluri, cota 1.53 la Betano