Predictii fotbal Brest vs Metz – Ligue 1

Predictii fotbal Brest vs Metz – Ligue 1
Predictii fotbal Brest vs Metz – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Predictii fotbal Brest vs Metz – Ligue 1

Duminica, de la ora 16:00, pe Francis-Le Ble, Brest primeste vizita lui Metz, in etapa cu numarul 22 din Ligue 1. Poti sa urmaresti meciul si sa pariezi live prin intermediul agentiilor de pariuri online.

Brest

Statutul de gazda o pune pe Brest intr-o lumina mai buna. Casele de pariuri cred mai mult intr-un eventual succes obtinut de ea. Oarecum justificata intentia acestora, avand in vedere ca acasa a inscris peste 1.5 goluri in cinci din ultimele sase meciuri. In acelasi timp la fel de adevarat este ca nu a mai luat punct de trei etape, timp in care a fost invinsa de PSG (3-0), Rennes (2-1) si Reims (1-0).

Faptul ca a pierdut patru din precedentele cinci meciuri a tras putin echipa in jos, iar acum se afla pe locul 13, cu 26 de puncte. Este la egalitate cu OGC Nice, dar acel -6 din dreptul golaverajului o face sa fie mai slab clasata. In acelasi timp, are al doilea cel mai bun atac dintre echipele clasata in cea de-a doua jumatate de clasament.

Christophe Herelle este suspendat, iar prezenta lui Denys Bain este pusa sub semnul intrebarii.

  • Echipa probabila: Larsonneur – Pierre-Gabriel, Chardonnet, Duverne, Perraud – Honorat, Belkebla, Lasne, Faivre – Cardona, Mounie

Metz

Metz nu este genul de echipa care sa impuna respect, dar a reusit in ultimele patru etape sa evite esecul. Aceasta a obtinut doua victorii, cu Lyon si Nantes, cat si doua rezultate de egalitate. Trei dintre aceste infruntari s-au disputat cu ea in rolul echipei gazda.  Nici in deplasare nu a dat inapoi si pe langa succesul de la Lyon, a mai reusit alte rezultate notabile.

Se afla pe locul 8 in clasament, cu 31 de puncte, la egalitate cu Lens, dar mai bine pozitionata datorita golaverajului pozitiv. 18 dintre ele au venit in urma celor unsprezece jocuri pe care le-a disputat pe terenul propriu.

Kiki Kouyate si Aaron Leya Iseka sunt suspendati, iar Manuel Cabiut, Vincent Pajot, Ibrahima Niane si Opa Nguette sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Ouiddja – Bronn, Fofana, Boye – Centonze, Angban, Tchimbembe, Udol – Boulaya – Vagner, Gueye

Metz a evitat esecul in 15 din ultimele sale 18 intalniri si daca evolueaza in ritmul pe care l-a aratat si in ultimele runde, atunci sigur va avea un cuvant de spus. Dar in acelasi timp vorbim despre si Brest, o echipa in ale caror meciuri media de goluri inscrise este de 3.2. Tinand cont de aceste aspecte nu trebuie sa fim deloc surprinsi daca ambele ofensive isi vor face din nou de cap, nu cum a fost in tur cand Brest s-a impus cu 2-0.

Predictii fotbal Brest vs Metz: ambele marcheaza, cota 1.83 la Betfair