Predictii fotbal Brest vs Nice – Ligue 1

Predictii fotbal Brest vs Nice - Ligue 1
Predictii fotbal Brest vs Nice - Ligue 1 - sursa foto: facebook

Predictii fotbal Brest vs Nice – Ligue 1

Miercuri, in runda cu numarul 18, penultima turului Ligue 1, pe Francis-Ble, Brest urmeaza sa primesaca vizita lui OGC Nice. Gazdele sunt usor favorite, conform Unibet au cota 2.20 pentru un eventual succes.

Brest

  • Jocul timid al micutei echipe din Brest i-a adus o singura victorie in precedentele cinci jocuri. Din nefericire pentru ea a terminat anul 2020 in genunchi, suferind un nou esec. A evoluat pe terenul proaspat promovatei Lens, acolo unde a si pierdut cu 1-2.
  • In clasament inca supravietuieste si sta departe de zona rosie. Incepe 2021 din postura ocupantei locului 11, cu 23 de puncte si are acelasi numar de puncte ca Metz. Atacul a fost la inaltime, dar defensiva a tras-o mult in jos.

OGC Nice

  • Abia pe locul 12, cu 21 de puncte OGC a pierdut teren atunci cand a fost nevoita sa joace si in grupele Europa League. Au fost dati cand a avut programate jocuri din trei in trei zile. Eliminarea din grupele competitiilor europene parca i-au dat ceva mai mult curaj, dar abordarea a fost una la fel de timida.
  • Vorbim despre Nice ca despre o formatie cu reale probleme. Nu reuseste sa aiba parte de continuitate, ceea ce reiese din forma de moment. Are o singura victorie in ultimele unsprezece meciuri. Si in runda anterioara a fost la un pas de a obtine un rezultat mai bun, dar remiza a fost maximum. A condus-o cu 2-0 pe Lorient pentru ca intr-un final sa fie egalata.

Brest este o echipa cu adevarat spectaculoasa. In meciurile jucate de aceasta au fost inscrise 59 de goluri, ceea ce o face sa aiba o medie peste trei goluri per joc in duelurile sustinute in campionat. Nice nu se da nici ea la o parte atunci cand primeste sansa de a juca un fotbal deschis. Asadar, un pariu cu goluri de o parte si de cealalta nu trebuie sa ne surprinda, de aici si recomandarea aleasa.

Predictii fotbal Brest vs Nice:

ambele marcheaza, cota 1.58 la Unibet