Predictii fotbal Dijon vs Strasbourg – Ligue 1

Predictii fotbal Dijon vs Strasbourg – Ligue 1
Predictii fotbal Dijon vs Strasbourg – Ligue 1- suras foto: facebook

Predictii fotbal Dijon vs Strasbourg – Ligue 1

Duminica, ora 16:00, “Gaston Gerard”, sunt date care trebuie sa te intereseze daca vrei sa urmaresti Dijon – Strasbourg. Partida face parte din runda cu numarul 21 din Ligue 1.

OFERTA COMPLETA DIJON VS STRASBOURG

Dijon

Cu o victorie in ultimele sapte meciuri, Dijon ramane in subsolul clasamentului si are nevoie de multe meciuri bune pentru a parasi zona rosie. In prezent se afla pe ultimul loc, cu 14 puncte, la patru puncte in spatele locurilor neutre. In ultimele trei runde a jucat un fotbal acceptabil si drept urmare a reusit sa adune cinci puncte. A izbutit doua remize identice, 0-0, cat si un succes, 3-1 pe terenul celor de la Nimes.

De altfel, a fost pentru a doua oara in acest sezon cand reuseste sa lege trei runde consecutiv fara esec in Ligue 1. In continuare ramane echipa cu cele mai putine victorii obtinute pana in acest punct. In doua randuri s-a impus, desi a avut ocazia sa o faca in cele 19 meciuri pe care le-a disputat. Tot ultima este si in clasamentul echipelor cu cele mai putine goluri inscrise.

Roger Assale este accidentat.

  • Echipa probabila: Racioppi – Boey, Manga, Coulibaly, Muzinga – Ebimbe, Ndong, Gueye, Celina – Balde, Konate

Strasbourg

Vrem sa continua si ne bazam pe forma de moment. Avem, de asemenea, aceasta dorinta de a castiga impotriva adversarilor tocmai pentru a continua seria buna.” – Ibrahima Sissoko, jucator Strasbourg, citat de site-ul oficial.

Face cel mai bun joc al ei si lucrul acesta nu poate decat sa ne bucure cand pariem pe victoria lui Strasbourg. Recomandarea oferita in avancronica meciului Strasbourg vs Saint Etienn din runda anterioara a fost castigatoare. I-am dat credit si am fost convinsi ca poate sa obtina toate punctele si asa a fost. 1-0 a fost scorul, iar singurul gol al meciului a fost inscris de Ajorque, asta dupa ce adversarii au ratat un penalty in runda anterioara.

Pentru prima oara in acest sezon cand reuseste sa lege trei victorii consecutive in acest sezon. Nu este pentru prima oara cand are o serie de cel putin trei meciuri consecutive incheiate intr-o nota pozitiva.

Matz Sels, Idriss Saadi, Lamine Kone, Mohamed Simakan sunt jucatorii absenti.

  • Echipa probabila: Kawashima – Lala, Djiku, Mitrovic, Cad – Sissoko, Ahodou, Bellegarde – Thomasson – Diallo, Ajorque

Statutul de echipa gazda a fost deseori important in meciurile directe dintre Strasbourg si Dijon. Ultima oara cand una dintre aceste echipe s-a impus pe terenul adversarei sale a fost in urma cu 12 ani si jumatate si Strasbourg a fost aceasta. Faptul ca ambele au nevoie de puncte si vin dupa trei runde consecutive incheiate pozitiv s-ar putea sa le taie elanul. Frica de esec le poate face sa nu se aventureze in atac si de aici cred ca nu se vor inscrie goluri.

Predictii fotbal Dijon vs Strasbourg: sub 2.5 goluri, cota 1.72 la Betano