Predictii fotbal Freiburg vs Stuttgart – Bundesliga

Predictii fotbal Freiburg vs Stuttgart – Bundesliga
Predictii fotbal Freiburg vs Stuttgart – Bundesliga - sursa foto: facebook

Predictii fotbal Freiburg vs Stuttgart – Bundesliga

Sambata ai ocazia sa le vezi la treaba pe Freiburg si Stuttgart, echipe care se vor duela in runda cu numarul 18 din Bundesliga. Fluierul de start al meciului are loc de la 16:30.

Freiburg

S-a comportat ca o echipa mare in runda anterioara, dar a avut nesansa ca un autogol al fundasului Schlotterbeck sa faca diferenta. Practic, a fost actiunea care a stabilit scorul final, 2-2 cu Eintracht Frankfurt, tot intr-un meci disputat pe Schwarzald-Stadion. Actiunea a fost una de bun augur, pentru ca venea dupa un 0-1 cu Bayern si avea nevoie sa treaca repede peste acel esec.

Se afla pe locul 9, la mijlocul clasamentului, cu 24 de puncte. Un eventual succes o mentine pe acel loc, deoarece intre ea si echipa clasta imediat deasupra sunt trei lungimi. Freiburg este si o echipa de teren propriu, locul unde in precedentele cinci meciuri a inregistrat doua remize si trei victorii. In toate aceste confruntari a inscris de cel putin doua ori.

Flekken si Kwon sunt accidentati, Schmid si Abrashi sunt incerti.

  • Echipa probabila: Müller – Lienhart, Schlotterbeck, Gulde – Kübler, Santamaria, Höfler, Günter (c) – Sallai, Demirovic, Grifo

VFB Stuttgart

Timpul ne-a demonstrat ca avem jucatori foarte buni pe care ii putem introduce pe teren si care pot performa la fel cum o fac titularii.” – este declaratia antrenorului svabilor, citat de site-ul oficial al clubului.

Putin dramatica situatia lui VFB dupa ultimele doua confruntari. A primit cinci goluri si a luat un singur punct dupa 2-2 cu Borussia Monchengladbach si 0-3 pe terenul Arminiei Bielefeld.  De altfel, a fost abia al doilea esec pe care l-a suferit jucand pe ieren strain. Cealalta echipa in fata careia a pierdut in aceasta postura este Wolfsburg si tot fara gol inscris a cedat.

Continua sa stea bine in clasament, ocupa pozitia 10, cu 22 de puncte. Sunt trei puncte pe care le are avans fata de Hoffenheim, echipa din spatele ei si cu doua lungimi mai putine decat Freiburg, colega ei de clasament.

Mola, Awoudja si Al Ghadioui sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Kobel – Stenzel, Anton, Kempf – Silas, Mangala, Endo, Sosa – Castro (c), Didavi – Gonzalez

Freiburg marcheaza cel putin un gol in meciurile de pe teren propriu si acolo a avut adversari de marca. Stuttgart este si ea o buna incasatoare, astfel ca ma astept sa vedem goluri, iar pana la fluierul de final sa existe minimum trei modificari. Ambele sunt echipe cu o medie de 3.5 goluri inscrise in meciurile in care au jucat pana acum in campionat.

Predictii fotbal Freiburg vs Stuttgart: peste 2.5 goluri, cota 1.57 la Betano