Predictii fotbal Hoffenheim vs Bielefeld – Bundesliga

Predictii fotbal Hoffenheim vs Bielefeld - Bundesliga
Predictii fotbal Hoffenheim vs Bielefeld - Bundesliga - sursa foto: facebook

Predictii fotbal Hoffenheim vs Bielefeld – Bundesliga

Sambata, incepand cu ora 16:30, la Sisheim, Hoffe si Arminia Bielefeld sunt adversare in runda cu numarul 16 din Bundesliga.

Oferta completa a meciului Hoffenheim vs Bielefeld

Hoffenheim

A  intrat pe o pandeta descedenta si nu pare sa gaseasca solutia spre succes. In ultimul joc din 2020 a fost eliminata din Cupa Germaniei de catre o echipa de liga secunda. A fost momentul cand a inceput decarea lui Hofee pentru ca ulterior a fost depasita si in cele doua meciuri care s-au jucat in primele zile ale acestui an.

N-a putut tine pasul cu Freiburg si desi a jucat acasa, a fost invinsa 3-1. Ulterior, in runda anterioara a dat peste cap calculele hartiei si a suferit un alt esec, 0-4 pe terenul ultimei clasate, Schalke. Cu un numar al victoriilor de doua ori mai mic decat cel al infrangerilor, ocupa locul 14, cu 15 puncte. Este la doua lungimi in fata adversarei sale.

Arkpoguma, Bicakcic, Geiger, Grillitsch, Hubner, Skov, Stafylidis sunt accidentati, iar Baumgartner este suspendat.

  • Echipa probabila: Baumann (c) – Posch, Adams, Vogt, Sessegnon – Bogarde, Samassekou – Bebou, Kramaric, Gacinovic – Belfodil

Arminia Bielefeld

Dorinta si pasiunea trebuie sa fie mereu prezente si incerc sa le readuc mereu asta in aminte elevilor mei.” – Uwe Neuhaus, antrenor Bielefeld, citat de site-ul clubului.

Spre deosebire de adversara ei din meciul sambata, Arminia a reusit sa se adune. Cumva a obtinut doua victorii in ultimele trei meciuri, confruntari in care a evoluat in fata unor formatii accesibile. 1-0 cu Schalke si Hertha, dar intre aceste doua victorii a pierdut cu acelasi scor intr-un meci disputat impotriva Borussiei Monchengladbach.

Cele doua victorii obtinute relativ recent au ajutat-o foarte mult. Astfel, Bielefeld a urcat pe locul 15 si a parasit pentru moment zona rosie a clasamentului. Ar putea sa revina acolo si asta pentru ca diferenta dintre ea si Koln este de doua lungimi.

  • Echipa probabila: Ortega – Brunner, Pieper, Nilsson, Laursen – Kunze – Doan, Hartel, Yabo – Klos (c), Cordova

Cum ambele vin dupa meciuri total opuse, ma astept sa vedem ceva mai mult pragmatism din partea lor. Oaspetii isi doresc sa confirme succesul din runda anterioara, in timp ce gazdele vor sa demonstreze ca esecul de la Schalke a fost un simplu accident.

Predictii fotbal Hoffenheim vs Bielefeld: sub 3.5 goluri, cota 1.47 la Betfair