Predictii fotbal Hoffenheim vs Koln – Bundesliga

Predictii fotbal Hoffenheim vs Koln - Bundesliga
Predictii fotbal Hoffenheim vs Koln - Bundesliga - sursa foto: facebook

Predictii fotbal Hoffenheim vs Koln – Bundesliga

Duminica, in ultimul joc al rundei cu numarul 18 din Bundesliga se intalnesc Hoffenheim si Koln. Partida este programata sa inceapa de la ora 19:00, la Sisheim pe PreZero Arena.

Hoffenheim

In etapa anterioara s-a comportat ca o adevarata echipa mare si a pus capat seriei de patru meciuri consecutive fara succes. Astfel, nu a contat ca avea statut de oaspete si a facut instructie cu Hertha Berlin, echipa pe carea a invins-o cu 3-0. Adversarii au ratat o lovitura de la 11m, iar apoi totul a devenit o simpla formalitate pentru Hoffe, care a dat lovitura prin Rudy si Andrej Kramaric (2).

Mai sunt multe aspect de rezolvat, dar ramane in zona neutra. Hoffenheim abordeaza jocul de duminica de pe pozitia 11, cu 19 puncte. Este la egalitate cu Augsburg, iar in eventualitatea unui succes ramane pe acelasi loc, deoarece sunt trei puncte intre ea si echipa din fata ei. In schimb, un esec o poate arunca foarte aproape de locurile din subsolul clasamentului.

Hubner, Akpoguma, Bicakcic si Stafylidis sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Baumann (c) – Posch, Nordtveit, Adams – Rudy, Samassekou, Sessegnon – Kramaric, Baumgartner – Bebou, Dabbur

Koln

FC Koln a fost increzatoare in fortele ei si pana la urma rezultatele pozitive au venit. A reusit sa obtina trei victorii in cele 17 meciuri, dar daca adunam si cele sase remize, a strans suficiente puncte pentru a se clasa pe 16, cu 15 puncte. Este la doua lungimi distanta de locurile neutre si este motivata sa recupereze acest deficit.

In runda anterioara a dispus cu 2-1 de Schalke, dupa o deplasare in care jucatorii au dat 200%. Dovada sta marcarea celui de-al doilea gol, care a venit in minutul 90+3, care urmare a unei actiuni purtata de Rexbeca si Thielmann. Primul a fost pasator decisiv, iar al doilea cel care a trimis mingea in poarta adversarilor.

Andersson si Kainz absenteaza.

  • Echipa probabila: Horn – Cestic, Bornauw, J. Horn – Ehizibue, Skhiri, Hector (c), Jakobs – Wolf, Drexler – Duda

Ambele vin dupa un succes in campionat si moralul jucatorilor este la nivel inalt. Din dorinta de a se mentine la acelasi nivel ma astept sa uite ca sunt doua echipe in suferinta si la final sa iasa in relief printr-un meci spectaculos. Isi cunosc slabiciunile si au demonstrat asta si in tur, cand Hoffe s-a impus cu 3-2, dar la capatul uni meci in care a avut mult de tras. A fost a treia partida consecutiva in care ambele au marcat si a cincea in care se inscriu minimum trei goluri.

Predictii fotbal Hoffenheim vs Koln: ambele marcheaza, cota 1.67 la Betano