Predictii fotbal Leverkusen vs Wolfsburg – Bundesliga

Predictii fotbal Leverkusen vs Wolfsburg - Bundesliga
Predictii fotbal Leverkusen vs Wolfsburg - Bundesliga - sursa foto: facebook

Predictii fotbal Leverkusen vs Wolfsburg – Bundesliga

Sambata, 23 ianuarie 2021, de la ora 16:30, pe BayArena, Leverkusen si VFL Wolfsburg se intalnesc in runda cu numarul 18 din Bundesliga.

Bayer Leverkusen

Evolutia lui Leverkusen in meciul cu Dortmund a fost la nivel inalt. Totul s-a intamplat asa cum si noi am anticipat prin avancronica meciului respectiv. Am mizat pe goluri si asa a fost, Bayer s-a impus cu 2-1 prin golurile inscrise de Diaby si Wirtz. Avea nevoie de victorie mai mult ca oricand, deoarece a pus punct seriei de patru etape consecutive fara succes.

Mai mult decat atat, prin intermediul punctelor acumulate in etapa intermediara a urcat pe locul al treilea, cu 32 de puncte. Are sapte puncte mai putine decat Bayern, echipa de pe prima pozitie si alte trei de recuperat daca vrea sa o ajunga pe Leipzig, ocupanta locului secund.

Paulinho, Sven Bender, Arias si Weiser sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Hradecky – L. Bender, Tah, Tapsoba, Wendell – Wirtz, Aranguiz (c), Amiri – Bailey, Alario, Diaby

VFL Wolfburg

Bayer este o echipa cu adevarat buna, cu jucatori plini de calitati si rapizi pe faza de atac. De asta este important sa gasim solutii, sa ne putem apara”. Este declaratia antrenorului echipei Wolfsburg, citat de site-ul clubului.

Wolfsburg a pus si ea inca trei puncte in spatele ei. Etapa intermediara a fost pe placul “lupilor”, iar acestia au profita de echipa modesta pe care au intalnit-o. FSV Mainz nu a putut emite pretentii in fata unei echipa dornice de victorie, iar reusite lui Bialek si Weghorst au facut diferenta.  Drept urmare, a fost a treia partida consecutiva in care o joaca in campionat si rezultatul este unul pozitiv.

Wolfsburg le sufla in ceafa echipelor aflate pe primele patru locuri. Desi se afla pe 5, are 29 de puncte, tot atatea cate are si Dortmund, echipa care este in fata ei. Golaverajul face diferenta, iar +7 pe care ea il are nu este suficient.

  • Echipa probabila: Casteels (c) – Baku, Lacroix, Brooks, Otavio – Schlager, Arnold – Brekalo, Philipp, Steffen – Weghorst

Leverkusen, de aproape patru ani fara succes acasa in fata lui Wolfsburg. Ambele vin dupa victorie, dar Leverkusen este echipa mai buna. Practica jocul de posesie remarcat de catre toti antrenorii si aici pune stapanire pe mijlocul terenului. Wolfsburg sta in doi jucatori pe faza ofensiva si daca acestia sunt anihilati, atunci devine mult mai greu sa poata tina pasul. In consecinta, ma astept ca pana la urma sa fie un joc bine gandit tactic, dar diferenta sa o faca insistenta in atac.

Predictii fotbal Leverkusen vs Wolfsburg: Victorie Bayer Leverkusen, cota 2.05 la Betano