Predictii fotbal Lorient vs Monaco – Ligue 1

Predictii fotbal Lorient vs Monaco – Ligue 1
Predictii fotbal Lorient vs Monaco – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Predictii fotbal Lorient vs Monaco – Ligue 1

Este etapa intermediara in Franta, acolo unde miercuri se va disputa duelul dintre Lorient si Monaco. Evenimentul este programat sa aiba loc pe Stade du Moustoir, cu incepere de la ora 20:00.

Lorient

  • Inca de la primele sale contacte cu acest sezon de Ligue 1 a avut probleme. Multe runde a stat si pe ultimul loc, dar a reusit sa urce doua pozitii datorita golaverajului. Se afla pe locul 18, cu 12 puncte, la egalitate cu echipele de pe ultimele doua locuri. Sapte dintre acestea au venit cu ea evoluand pe propria arena.
  • Echipa da semne ca s-ar putea revitaliza, dar are nevoie de jocuri pozitive consecutive. Are in medie de un gol inscris per meci, dar compartimentul defensiv lasa mult de dorit. S-au incasat aproape de doua ori mai multe goluri, ceea ce face din Lorient una dintre echipele cu cele mai multe goluri incasate.

AS Monaco

  • Inca din editia anterioara am putut observa apetitul ridicat al monegascilor. Acestia practica un fotbal spectaculos si cel mai recent joc confirma lucrul acesta. In ultima partida a anului anterior a incheiat 2-2 cu Saint Etienne, dupa un meci sustinut pe Coasta de Azur. In acelasi timp, eliminarea prematura a lui Matazo si-a spus cuvantul si a influentat rezultatul.
  • Cu toate ca a obtinut abia un rezultat de egalitate in runda anterioare, inca ameninta locurile de cupa europeana. Ocupa pe locul 6, cu 27 de puncte, insa orice greseala o scoate din joc. Mai sunt si alte trei formatii cu acelasi numar de puncte, doar golaverajul este cel care face diferenta.

Deloc surprinzator statutul de favorita pe care Monaco il are in aceasta partida. Ea stie sa puna punctul pe i in fata unei formatii aceesibile, asa cum este Lorient. In cea mai recenta deplasare si-a aratat superioritatea in fata unei alte echipe din zona rosie.

Predictii fotbal Lorient vs Monaco:

Victorie Monaco, cota 1.76 la Unibet