Predictii fotbal Metz vs Nantes – Ligue 1

Predictii fotbal Metz vs Nantes – Ligue 1
Predictii fotbal Metz vs Nantes – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Predictii fotbal Metz vs Nantes – Ligue 1

Duminica, 24 ianuarie 2021, de la ora 16:00, pe “Municipal Saint-Symphorien” din Metz, echipa gazda si Nantes se intalnesc. O vor face in etapa 21 din Ligue 1.

Metz

Este o echipa modesta, dar in ciuda acestui aspect a reusit ca in ultimele saptemeciuri sa piarda o singura data. Este cu adevarat o performanta, avand in vedere cifrele care se vehiculeaza in jurul sau. In etapa trecuta a reusit sa obtina cea de-a saptea victorie stagionala si asta datorita golului inscris de Leya. Acesta a intrat pe teren in minutul 61, iar in ultimul minut alt timpului regulamentar a inscris unicul gol al meciului.

Evident ca in clasament inca poate rasufla usurata, cu atat mai mult cand este pe locul 10, cu 28 de puncte. Are acelasi numar de puncte ca Montpellier, dar un meci mai putin. Are si +3 in dreptul golaverajului, ceea ce ii permite sa spere la un nou rezultat pozitiv.

Manuel Cabit, Vincent Pajot, Ibrahima Niane, Opa Nguette

  • Echipa probabila: Oukidja – Bronn, Kouyate, Boye – Centonze, Angban, Maliga, Udol – Boulaya, Iseka – Gueye

Nantes

Situatia este oarecum ingrijoratoare si nu poti sa ascunzi lucrul acesta cand tu nu ai castigat de unsprezece etape.” – Raymond Domenech, antrenor Nantes, citat de site-ul oficial.

In ultimele meciuri a mai reusit sa aduna punct, dar a facut-o cu dificultate. S-a intamplat si in runda anterioara, atunci cand a evoluat acasa si a incheiat 1-1 cu Lens. A avut putina sansa, deoarece adversarii au ratat un penalty, iar Louza a transformat penalty-ul primit in minutul 36. A fost a unsprezecea partida consecutiva in care nu castiga in campionat.

A cazut mult in clasament si are toate motivele sa priveasca viitorul cu ingrijoare. Ocupa pozitia 17-a, cu 18 puncte si are trei mai multe decat Nimes, prima aflata pe loc ce poate duce in Ligue 2.

Anthony Limbombe este accidentat.

  • Echipa probabila: Lafont – Corchia, Girotto, Pallois, Fabio – Coco, Abeid, Toure, Louza – Muani, Coulibaly

Nantes este regula rezultatelor de egalitate. Are noua astfel de rezultate in cele 20 de meciuri pe care le-a disputat. Mai are si o problema in ceea ce priveste numarul de goluri inscrise pentru ca trimite de putine ori mingea in poarta adversarilor. La fel face si Metz si cum fiecare rezultat conteaza, ma astept sa vedem un joc in care se vor anula reciproc.

Predictii fotbal Metz vs Nantes: sub 2.5 goluri, cota 1.72 la Betano