Predictii fotbal Nantes vs Lens – Ligue 1

Predictii fotbal Nantes vs Lens – Ligue 1
Predictii fotbal Nantes vs Lens – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Predictii fotbal Nantes vs Lens – Ligue 1

Prima runda a returului Ligue 1 aduce meciuri pe tot parcursul weekend-ului. Una dintre confruntari se disputa la Nanted, pe “Stade de la Beaujoire”, unde Nantes si Lens se vor infrunta.

Nantes

E normal sa nu avem un moral foarte bun. Toti vrem sa castigam multe meciuri. O serie de meciuri fara victorie  ne obliga sa gasim mereu cuvinte potrivite pentru a ne motiva” – Kalifa Coulibaly, citat de fcnantes.com

Aflata intr-o scadere de forma, Nantes vine dupa zece etape consecutive fara succes. Sase dintre meciuri au fost incheiate la egalitae si de fiecare data marcandu-se cel mult doua goluri. Alte patru jocuri au fost infrangeri in care a primit minimum trei goluri. Insa, in 2021 a jucat doua partide si de fiecare data a terminat la egalitate, cu Rennes (0-0) si Montpellier (1-1).

Aceste rezultate o afecteaza din ce in ce mai des si asta penru ca se afla pe locul 17, primul aflat deasupra celor care pot duce in Ligue 2. Are 17 puncte, cu trei mai multe decat Dijon, echipa aflata imediat sub ea. In schimb, are o problema cu golaverajul care este unul negativ, avand 12 goluri incasate peste cele 19 marcate.

Limbombe, Perreira si Simon sunt accidentati,  iar Mendy este suspendat.

  • Echipa probabila: Lafont; Fabio, Pallois, Girotto, Corchia; Louza, Toure, Abeid, Coco; Coulibaly, Kolo

Lens

Pentru o echipa proaspat promovate se afla intr-o situatie foarte buna. Lens se afla pe locul 9, cu 27 de puncte, la sase lungimi de locurile care duc in editia urmatoare a cupelor europene. Are si un meci sau chiar doua mai putine decat anumite formatii care sunt in fata ei in clasament.

Pare ca 2021 a prins-o pe picior gresit, avand in vedere ca a fost depasita in cele doua jocuri din acest an. Ambele au fost cedate la limita, dar in fata a doua echipe cu asteptari diferite. Intai a pierdut cu 2-3 la Lyon, iar la finalul saptamanii trecute a fost depasita cu 1-0 de Strasbourg, chiar intr-un meci jucat acasa.

Mauricio, Medina, Traore sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Leca; Gradit, Bade, Fortes; Clauss, Doucoure, Fofana, Boura; Kakuta; Sotoca, Ganago

Aflata in suferinta continua, Nantes nu cred ca va apasa pe pedala de acceleratie. De asemenea, Lens nu vine nici ea dupa o serie de meciuri si asta cred ca isi va spune spune cuvantul asupra rezultatului final. Drept urmare, inclin spre un nou duel marca Nantes, adica in care se vor inscrie cel mult doua goluri. Patru din ultimele cinci meciuri disputate de ea pe terenul propriu s-au terminat de astfel de maniera.

Predictii fotbal Nantes vs Lens: sub 2.5 goluri, cota 1.76 la Unibet