Predictii fotbal Nantes vs Rennes – Ligue 1

Predictii fotbal Nantes vs Rennes – Ligue 1
Predictii fotbal Nantes vs Rennes – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Predictii fotbal Nantes vs Rennes – Ligue 1

Dupa doua saptamani de pauza se reia si Ligue 1. Miercuri, 6 ianuarie, de la ora 20:00, Nantes si Rennes se vor duela in cadrul rundei cu numarul 18. Partida se va disputa pe Stade de la Beaujoire si o poti viziona pe site-urilor celor mai importante agentii de pariuri online.

 

Nantes

  • Soarta „canarilor” pare deja hotarata, iar daca lucrurile nu se vor schimba, problemele se.vor de ei. Sunt deja opt jocuri la rand in care nu au reusit sa castige si asta in contextul in care au intalnit si echipe accesibile. La fel de adevarat este si ca in fata ei au stat aspirante la titlu, cum a fost cazul in ultimul joc al anului trecut.
  • Meciul de la Lyon a fost pierdut la scor de neprezentare de catre Nantes. Iesita complet din forma, Nantes trebuie sa faca fata si presiunii suplimentare. In urma rezultatelor indoielnice a cazut pe 16, cu 15 puncte, la doar trei lungimi avans de echipa de pe ultimul loc. Asa ca, un alt eventual esec o poate duce pe loc de Ligue 2.

Rennes

  • Rennes este una dintre echipele franceze care au jucat si in cupele europene. Nu au facut-o la un nivel foarte ridicat, dar era greu sa se intample asta. A facut parte din grupele Ligii Campionilor, dar adversarele intalnite au fost peste ceea ce a putut ea sa ofere si de aici eliminarea din cupele europene.
  • De la ultimul meci sustinut in grupele Ligii si pana in prezent au avut loc alte patru confruntari. Toate s-au disputat in campionatul intern, acolo unde a facut victime pe banda rulanta.
  • Asadar, cu patru victorii consecutive, are ocazia sa incheie pozitiv o alta partida. Anul trecut l-a incheiat cu un succes in stil italian, Rennes trecand cu 1-0 de Metz. Performanta ei nu a ramas fara ecou nici in clasament, acolo unde a urcat pe 4, cu 31 de puncte. Sunt cinci puncte care stau intre Rennes si echipele aflate pe primele doua locuri, Lyon, respectiv Lille.

Daca pui in balanta rezultatele celor doua echipa, atunci Lille este avantajata. Ea traverseaza si o perioada mai buna, iar jocul ofensiv pare net imbunatatit. Toate aceste lucruri ma fac sa acord incredere maxima echipei vizitatoare.

Predictii fotbal Nantes vs Rennes:

Rennes castiga oricare dintre reprize, cota 1.55 la Unibet