Predictii fotbal Reims vs Brest – Ligue 1

Predictii fotbal Reims vs Brest – Ligue 1
Predictii fotbal Reims vs Brest – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Predictii fotbal Reims vs Brest – Ligue 1

O partida dintre cele programate in runda 21 din Ligue 1 se va disputa duminica, de la ora 16:00 si le are protagoniste pe Reims si Brest.

Reims

Reims pleaca usor favorita conform cotelor agentiilor de pariuri, iar cantareste putin si faptul ca joaca acasa. Este o echipa care pe terenul propriu are un cuvant de spus si ne-a aratat asta in ultimele ei patru astfel de intalniri. Nu a mai cedat acasa de doua luni, iar in timpul acesta a bifat doua remize si tot atatea victorii.

Inainte meciului din etapa trecuta avea cinci meciuri consecutive fara esec, dar Lille a pus capat acestei serii. S-a impus cu 2-1, ceea ce era oarecum de asteptat, dar meciul a fost mult mai greu. Reims a gestionat bine lucrurile, chiar a deschis scorul prin Zeneli. Insa, a sfarsit sa piarda si a cazut pe locul 15, cu 21 de puncte.

Moreto Cassama este suspendat.

  • Echipa probabila: Rajkovic – Foket, Faes, Abdelhamid, Konan – Cafaro, Munetsi, Chavalerin – Zeneli, Dia, Mbuku

Brest

Brest n-a avut nici ea noroc in runda anterioara si a suferit a zecea infrangere stagionala. Pentru ea a fost a treia infrangere din ultimele patru partide. Insa, in cea mai recenta a fost depasita cu 2-1 de Rennes, asta dupa ce a fost echipa gazda. Oricum, spre deosebire de multe echipe este o formatie atipica, avand sapte meciuri consecutive in care au avut loc cel putin doua modificari de scor.

Este la sase puncte distanta de locurile care pot trimite in Ligue 2. Joaca si in deplasare si lucrul acesta s-ar putea sa nu-i convina asa mult. In patru astfel de meciuri a fost depasita in trei randuri, iar un alt duel a fost incheiat la egalitate.

  • Echipa probabila: Larsonneur – Pierre-Gabriel, Chardonnet, Herelle, Perraud – Honorat, Belkebla, Lasne, Faivre – Cardona, Mounie

Fotbalul practicat de cele doua echipe este unul relativ apropiat si asta pentru ca nu dau inapoi. Sunt formatii ale caror meciuri au adus goluri, media de goluri inscrise in meciurile lor este de peste 3. Mai mult, trei din ultimele lor patru confruntari au adus cel putin trei modificari ale tabelei.

Predictii fotbal Reims vs Brest: peste 2.5 goluri, cota 1.95 la Betano