Predictii fotbal Reims vs Dijon – Ligue 1

Predictii fotbal Reims vs Dijon – Ligue 1
Predictii fotbal Reims vs Dijon – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Predictii fotbal Reims vs Dijon – Ligue 1

Miercuri, 6 ianurie 2021, de la ora 22:00, Reims – Dijon este unul dintre meciurile pe care il poti urmari. Duelul este programat sa se dispute in runda cu numarul 18 din Ligue 1.

Reims

Foarte bun jocul afisat de Reims in ultimele meciuri. Este neinvinsa de trei etape si nu da semne ca vrea sa se opreasca aici. Pana la urma confirma performanta de a juca in Europa League 2020/21 de unde a deja eliminata. Fara presiunea acelor jocuri si cu un program.leher, a reusit in precedentele trei partide din Ligue 1 sa ramana neinvinsa.
Doua victorii, una in ultimul meci al anului trecut, o fac sa se indeparteze de zona rosie. Are 17 puncte, iar datorita lor este pe locul 15. Se apara intocmai bine pentru o formatie cu aspiratii de mijlocul clasamentului, dar compenseaza prin agresivitate. A inscris 24 de goluri, cu patru mai putine decat cele 28 pe care le-a incasat.

⦁ Echipa probabila: Rajkovic; Konan, Abdelhamid, Faes, Foket; Cassama; Zeneli, Chavalerin, Berisha, Mbuku; Dia

Dijon

Cu probleme inca de la inceputul campionatului, Dijon sta in preajma locurilor din zona rosie. Si, totusi, fotbalul prestat de catre ea in ultimul joc al lui 2020 a fost unul solid. Drept urmare, a trefut cu 3-1 de Nimes si au facut rocada in clasament. Ambele au 12 puncte, dar golaverajul le diferentiaza.
A fost abia a doua victorie stagionala si culmea, tot in deplasare. Acolo a mai reusit sa o invinga si pe OGC Nice. Nu scapa de probleme cu golurile. Nu cu cele primite, ci indeosebi cu cele marcate. De 12 ori a trimis balonul in poarta adversarilor, de cele mai putine ori decat toate celelalta combatante din Ligue 1.

⦁ Echipa probabila: Racioppi; Ngonda, Coulibaly, Ecuele Manga, Boey; Diop, Ndong; Sammaritano, Celina, Ebimbe; Balde

Nu vreau sa ma gandesc la un meci fara goluri pentru ca ambele au un vibe excelent. S-au impus in ultimul meci al anului trecut, iar increderea in fortele lor este la alt nivel. Asta nu poate decat sa ne bucure, cel putin daca suntem pariori carora le plac pariurile pe goluri. Au si un istoric interesant, cu precedentele doua partide directe in care ambele au inscris si am avut parte de cel putin trei goluri.

Predictii fotbal Reims vs Dijon:

peste 2,5 goluri, cota 2.08 la Unibet