Predictii fotbal Reims vs Saint-Etienne – Ligue 1

Predictii fotbal Reims vs Saint-Etienne – Ligue 1
Predictii fotbal Reims vs Saint-Etienne – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Predictii fotbal Reims vs Saint-Etienne – Ligue 1

Sambata, de la ora 22:00, ai ocazia sa urmaresti meciurile rundei cu numarul 19, ultima din turul Ligue 1 2020/21. Reims – St. Etienne este una dintre aceste confruntari.

Reims

In ciuda numelui care nu este deloc mare in fotbalul francez, Reims a reusit sa participe si in Europa League. Si-a facut intrarea in tururile preliminare din Europa League, acolo unde a fost eliminata de formatia maghiara MOL Fehervar. Revenita in Ligue 1 si dornica sa confirme rezultatele bune din editia anterioara, a inceput sa abordeze cu mai mult curaj meciurile.

Trece printr-o perioada buna, iar dupa acel 0-0 de miercuri, din primul joc din 2021, Reims a ajuns la patru etape consecutiva fara esec. Doua dintre ele au reprezentat victorii, iar alte doua au fost remize. Mai are multe de pus la punct, dar importatn ete ca a ramas pe locul 15, cu 18 puncte. Inca are cinci lungimi avans fata de prima echipa aflata sub linia rosie.

  • Echipa probabila: Rajkovic; Foket, Faes, Abdelhamid, Konan; Cafaro, Cassama, Berisha, Mbuku; Dia, Toure

Saint-Etienne

“Am facut un prim meci in 2021 foarte bun. A fost dificil sa ne aparam, dar faptul ca am deschis scorul ne-a dat incredere”. Este o parte din declaratia marcatorului din meciul cu PSG, Romain Hamouma, citat de asse.fr.

Saint-Etienne este un brand al fotbalului fracenz si nu numai. Au fost ani cand domina fotbalul, dar din nefericire pentru ea, acele timpuri au apus. Astfel, acum se zbate in mediocritate, iar cu o etapa inaintea terminarii turului se afla pe locul 14, cu 19 puncte. Partea buna este ca da semne de revenire, avand sapte etape la rand in care nu a cunoscut esecul.

Este si regina rezultatelor de egalitate. Doua astfel de rezultate a bifat in ultimul meci al anului trecut (2-2 vs Monaco), cat si 1-1 cu PSG, in primul joc din 2021. Miercuri a tinut-o in sah pe campioana en-titre, in fata careia a deschis scorul. Hamouma este jucatorul care a inscris golul echipei sale, in minutul 19 al acelui joc.

  • Echipa probabila: Moulin; Debuchy, Retsos, Moukoudi, Kolodziejczak; Neyou, Gourna-Douath; Nordin, Aouchiche, Bouanga; Hamouma

Nu stiu cat de dispusa este Saint-Etienne sa joace deschis. Stiu ca Reims nu se da la o parte, la fel si adversara ei, iar in contextul acesta s-ar putea sa avem un joc echilibrat. In ultimele partide directe putine au fost meciurile in care au iesit in relief printr-o ploaie de goluri. Patru din ultimele lor cinci intalniri au adus cel mult doua modificari de scor, mult mai aproape de un posibil scenariu in disputa de sambata.

Predictii fotbal Reims vs Saint-Etienne: sub 2.5 goluri, cota 1.60 la Betano