Predictii pariuri Brest vs Rennes – Ligue 1

Predictii pariuri Brest vs Rennes – Ligue 1
Predictii pariuri Brest vs Rennes – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Predictii pariuri Brest vs Rennes – Ligue 1

Sambata, 17 ianuarie 2021, de la ora 14:00, Brest primeste vizita lui Rennes, in prima runda a returului Ligue 1. Jocul are loc pe “Francis-Le Ble” din Brest.

Brest

Nu a putut tine pasul cu cea mai valoroasa echipa din Franta, iar scorul inregistrat de Brest in runda anterioara a fost unul oarecum asteptat. A pierdut cu 0-3 la Paris, pe terenul lui PSG, iar pronosticul regasit in avancronica acelui meci a fost castigator. Mizam atunci pe o deschidere rapida de scor, iar primul gol al meciului a venit dupa doar un sfert de ora.

Cu o singura victorie in ultimele cinci runde, Brest a cazut un loc in clasament. Este nevoita sa abordeze partida din weekend de pe locul 11, cu 26 de puncte. Are acelasi numar de puncte ca Bordeaux, dar golaverajul ii este mai slab si drept urmare este in spatele acesteia.

  • Echipa probabila: Larsonneur; Pierre-Gabriel, Chardonnet, Duverne, Perraud; Honorat, Lasne, Belkebla, Faivre; Mounie, Cardona

Rennes

“Nu este niciodata usor sa iei puncte din deplasare, indiferent de echipa pe care o intalnesti.Si un punct obtinut nu este deloc de neglijat”, a spus Steven Nzonzi, citat de site-ul oficial al lui Rennes.

In avancronica meciului Lyon vs Rennes v-am detaliat motivele pentru care ma astept ca Rennes sa faca o figura frumoasa si asa a fost. A incheiat 2-2, ambele au inscris, iar recomandarea a fost una castigatoare. Pentru ea a fost de bun augur, dat fiind faptul ca a ajuns la sase etape consecutive fara esec. In tot acest timp a reusit patru victorii si doua rezultate de egalitate.

In clsament a urcat considerabil si isi permite sa spere chiar la podiumul Ligue 1. Ocupa locul 5, cu 33 de puncte, la egalitate cu Monaco, echipa de pe locul 4. Insa, este una dintre cele mai in forma echipe, cu atat mai mult in deplasare. Are noua astfel de meciuri, iar singura care i-a pus capac a fost PSG. Alte patru meciuri au fost victorii si tot atatea au reprezentat remize.

  • Echipa probabila:Gomis; Traore, Nyamsi, Aguerd, Truffert; Nzonzi, Camavinga, Grenier; Bourigeaud, Niang, Doku

Prea buna replica oferita de Rennes in meciul din etapa anterioara. Ma astept sa fie la inaltime si acum, chiar daca joaca la Brest. Insa, nu cred ca gazdele se vor deschide suficient cat sa permita adversarilor sa aiba multe ocazii. Astfel, cred ca si numarul de goluri va fi unul mai mic decat cele inscrise in meciurile lor din runda anterioara.

Predictii pariuri Brest vs Rennes: sub 2.5 goluri, cota 1.91 la Unibet