Predictii pariuri Hermannstadt vs Astra Giurgiu – Liga 1

Predictii pariuri Hermannstadt vs Astra Giurgiu
sursa foto Facebook

Predictii pariuri Hermannstadt vs Astra Giurgiu – Liga 1

Marti 20 Aprilie – de la ora 16:45 – se va desfasura partida Hermannstadt vs Astra Giurgiu. Duelul de la Sibiu conteaza pentru rund cu numarul 2 din play-out.

Operatorul online Betano anticipeaza o partida foarte echilibrata, astralii plecand momentan cu un mic avantaj.

Cote Beteano Hermannstadt vs Astra Giurgiu

Hermannstadt

Hermannstadt a debutat in play-out pe teren strain, la Chindia Targoviste. Echipa a evoluat in nota obisnuita si pare sa se apropie din ce in ce mai mult de retrogradare. Sibienii au incasat gol dupa 31 de minute, de la Dumitrascu. Dupa pauza, Hermannstadt nu a reusit sa puna presiune si a clacat din nou in defensiva.

Florea a facut 2-0 in minutul 48, din pasa lui Aioani. A fost si rezultatul final al intalnirii. Gazdele au ajuns astfel pe ultima pozitie a clasamentului din Liga 1. Situatia se complica din ce in ce mai mult, in conditiile in care etapa viitoare Hermannstadt primeste vizita celor de la Astra Giurgiu.

Astra Giurgiu

Astra Giurgiu a intalnit-o pe Dinamo de doua ori in aceasta luna si se va pregati si pentru returul din semifinalele Cupei Romaniei. In mansa tur, astralii au castigat la limita – scor 1:0. Krpic a deschis scorul in minutul 4 atunci, iar tabela nu s-a mai modificat pana la final. Trei zile mai tarziu, baietii lui Eugen Neagoe au primit vizita “cainilor rosii”.

Partida a fost din nou foarte echilibrata, iar cele doua nu au putut marca. Boe Kane a vazut cartonasul rosu in minutul 90 si este suspendat pentru partida de astazi. Ramane de vazut de schimbari va efectua antrenorul gazdelor, deoarece jocul ofensiv nu a functionat etapa precedenta.

  • Echipa probabila: Lazar – Lamanje, Graovac, Gaman, Sousa – Pahontu, Crepulja, Wutrich – Gheorghe, Montini, Merloi

„Nu sunt mulțumit! Am vrut să câștigăm, din păcate n-am reușit. Am făcut un joc bun, dar ne-a lipsit golul. Dinamo este o echipă bună, știam la ce să ne așteptăm, am jucat mai bine decât în Cupă, dar n-am reușit să câștigăm. Suntem o echipă bună și noi, le-am dat puține șanse, am avut atitudine, am fost agresivi, dar ne-a lipsit golul.” a declarat Eugen Neagoe la finalul partidei cu Dinamo

Astazi voi risca putin, pe o cota foarte atractiva. Hermannstadt in opinia mea este una din cele mai modeste formatii din Liga 1. De partea cealalta, astralii au planuri mari, iar Eugen Neagoe isi propune primul loc.

Predictii pariuri Hermannstadt vs Astra Giurgiu

Astra Giurgiu castiga, cota 2.57 la Betano