Predictii pariuri Strasbourg vs Brest – Ligue 1

Predictii pariuri Strasbourg vs Brest – Ligue 1
Predictii pariuri Strasbourg vs Brest – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Predictii pariuri Strasbourg vs Brest – Ligue 1

Miercuri, de la ora 20:00, Stade de la Meinau gazduieste infruntarea dintre Strasbourg si Brest. Confruntarea face parte din etapa cu numarul 23 din campionatul Frantei.

Strasbourg

Dupa patru meciuri incheiate intr-o nota pozitiva a urmat esecul cu Reims. Meciul a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute si atunci tot pe terenul propriu. Singurul gol al acelui meci a venit in minutul 80, pe fondul unei dominari a echipei adverse.

Lucrurile oricum raman complicate pentru ca are nevoie sa mai adune puncte intre ea echipele aflate pe locurile retrogradabile. In prezent ocupa locul 15, cu 24 de puncte si are sase lungimi avans fata de locurile care duc in esalonul secund. E drept, mai sunt si alte doua echipe intre ele, iar lucrul acesta i-ar putea usura situatia.

Matz Sels, Idriss Saadi si Mohamed Simakan sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Kawashima – Guilbert, Djikuy, Mitrovic, Caci – Sissoko, Aholou, Bellegarde – Thomasson – Diallo, Ajorque

Brest

Nici Brest nu este intocmai intr-o situatie placuta, dar tot sta mai bine ca Strasbourg. Sunt colege de clasament, dar diferenta intre ele este de doua puncte. Are 26 acumulate si asta in contextul in care evolutia ei nu a fost intocmai una foarte buna in meciurile precedente.

A suferit patru infrangeri in precedentele patru runde si mai mult decat atat a incasat zece goluri. In runda anterioara a avut parte de un duel neasteptat de spectaculos. A primit vizita celor de la Metz, dar duelul s-a incheiat cu 2-4. Asta inseamna ca cel mai recent succes dateaza din 6 ianuarie. Desi a pierdut in cele patru meciuri, a reusit sa deschida scorul in doua dintre ele.

  • Echipa probabila: Larsonneur – Pierre-Gabriel, Chardonnet, Herelle, Perraud – Honorat, Belkebla, Lasne, Faivre – Cardona, Mounie

Intr-un astfel de meci este foarte important sa joci acasa si aici Strasbourg este in avantaj. Ea si in tur a reusit sa se impuna cu 3-0, iar miercuri intalneste o echipa aflata in suferita. Faptul ca Brest vine dupa patru infrangeri o sa cantareasca greu si probabil ca va evolua mult mai pragmatic.

Predictii pariuri Strasbourg vs Brest: 1X pauza – 1X final, cota 1.42 la Betano