Premii de 100.000 de ron in Battle of the Vikings

Premii de 100.000 de ron in Battle of the Vikings

Cazinoul online Unibet, unul dintre cele mai apreciate din Romaniaorganizeaza un nou turneu de cazinou, la finalul caruia va acorda premii in valoare de 100.000 de ron celor mai bine clasati jucatori in urma castigurilor cumulate din 20 de runde consecutive la sloturile Vikings. Pentru acest turneu se califica urmatoarele sloturi: Vikings go Berzerk, Troll Hunters, Viking Runecraft, Warlords, Vikings go Wild si Asgardian Stones.

Pentru a participa trebuie sa optezi pentru promotie pe pagina acesteia si sa joci cel putin 50 de runde cu miza cel putin 0,5 ron la oricare dintre jocurile mentionate. Turneul se va desfasura pe parcursul a noua zile, de pe 18 iulie, ora 00:01, pana pe 26 iulie, ora 23:59.

Premiile vor fi acordate primilor 200 clasati intr-un clasament intocmit in functie de cele mai mari castiguri din 20 de runde consecutive. Mentionam ca premiile sunt cash, nefiind necesar rulajul.

  Runde gratuite cu care poti lua unul din premii

Daca nu ai bani in cont, beneficiezi de 5 rotiri gratuite la slotul Warlords – Crystals of Power. Pentru a primi rotirile gratuite este suficient sa deschizi slotul. Banii castigati din rotirile gratuite sunt bani reali care pot fi pariati pe  jocurile din promotia Battle of the Vikings.

Daca nu ai un cont Unibet si vrei sa iei cele 5 rotiri gratuite si sa participi la turneu, poti sa deschizi un cont de pe oricare din linkurile din acest articol. In afara celor 5 rotiri gratuite la Warlords – Crystals of Power vei avea si un bonus de 100% pana la 1000 ron sau de 200% pana la 300 ron. Daca alegi prima varianta va trebui sa rulezi bonusul de 35 de ori, iar daca alegi a doua varianta, va trebui sa rulezi suma bonus de 40 de ori.

Foloseste cele 5 rotiri gratuite si castiga premii de 100.000 de ron!!