Profitam de bonusul de 50 RON si plasam un pariu special in cota 2 – 24.10.2018

Profitam de bonusul de 50 RON si plasam un pariu special in cota 2 – 24.10.2018

Iata ca am reusit sa bifam primul pariu special in Uefa Champions League, astfel am obtinut un profit frumos dar si un bonus de 50 RON din partea celor de la Betfair.

Va spuneam ieri ca in aceste zile avem parte de o multime de pariuri speciale, insa cele mai bune optiuni sunt cele bazate pe jucatorii din compartimentul ofensiv. Astazi o sa ne bazam pe Harry Kane si pe Eriksen, dupa ce ieri am reusit sa facem un profit frumos datorita lui Cristiano Ronaldo si Paolo Dyabala.

Cunoastem faptul ca Tottenham nu are nicio victorie pana in acest moment in Uefa Champions League si cred ca acest meci este unul extrem de important pentru soarta echipei. Trupa lui Maricio Pochettino va trata aceasta partida cu maxima seriozitate, astfel ma astept sa avem parte de un meci spectaculos in care jucatorii din compartimentul ofensiv sa isi faca treaba cu brio si sa aduce cele trei puncte.

Noi am pariati ieri suma de 100 RON, astfel ne-am dublat bugetul si am primit bonusul de 50 RON. Astazi vom paria 150 RON si ne vom pastra banii pe care i-am pariat in prima faza.

Agentia de pariuri online Betfair, cea mai mare agentie de pariuri din lume, ofera un bonus Sportsbook de 50 de ron celor care plaseaza un pariu simplu, de cel putin 100 de ron, pe orice selectie cu cota minim 1.50 din meciurile din Champions League care se desfasoara marti, 23 octombrie.

sursa foto: eurosport.com

  • PSV – Tottenham 
  • Pronostic: Harry Kane sa aibe minim un sut pe poarta si Christian Eriksen sa aibe minim un sut pe poarta

Deschide un cont Betfair si primesti pana la 450 de ron!

BONUS 50 RON + DETALII – CLICK AICI!