Proiect cota 1.40 ALL IN – Gabriel

Biletul zilei

Proiect cota 1.40 ALL IN – Gabriel

Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Pentru astazi o sa va propun acest proiect cota 1.40 all in si o sa va ofer putin mai jos cateva detalii.

Am primit 100 RON bonus de fidelitate din partea celor de la Unibet, asa cum au primit majoritatea pariorilor ce au cont vechi acolo si au rulat anumite sume de bani. M-am decis sa nu risipesc aceasta suma si sa fac un proiect din aceasta treaba in acest fel voi indeplini si conditiile de rulaj.

Vom paria prematch pe o cota de 1.40+ de 6 ori consecutiv si de fiecare data vom pariat ALL IN pentru a indeplinii conditiile de rulaj.

Trebuie sa mentionez ca acesti bani nu fac parte din bugetul meu pentru pariuri sau pentru vreun proiect alocat, asadar, nu am presiunea daca ii pierd sau nu. Gasiti mai jos primul pas pentru astazi.

Case de pariuri online – bonusuri

21:45 Atalanta – Juventus  – Coppa Italia

Meciuri directe: ATALANTA – JUVENTUS
01.10.17 SA Atalanta Juventus 2 : 2
28.04.17 SA Atalanta Juventus 2 : 2
11.01.17 COP Juventus Atalanta 3 : 2
03.12.16 SA Juventus Atalanta 3 : 1

  • Cele 2 echipe s-au intalnit si in editia precedenta de Coppa Italia, Juventus reusind sa treaca in sferturi, pe teren propriu, cu scorul de 3:2.
  • Atalanta este o echipa ce presteaza un fotbal ofensiv pe teren propriu si cu siguranta asa se va intampla si in meciul de diseara. Pe cealalta parte Juventus este nevinsa in Seria A in ultimele 8 partide, avand 6 victorii in campionat si 2 in Cupa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here