Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Proiecte GNT

All In 5/5 – pornim la drum cu Humbert!

Biletul zilei

All In 5/5 – pornim la drum cu Humbert! Astazi ne bazam pe un meci de tenis ce se anunta dezechilibrat, pentru primul pas al proiectului.

Salutare tuturor! Sunt Cristian Minea si va propun un proiect All In. Pentru primul pas am decis sa ma bazez pe duelul dintre Ugo Humbert si F. Lopez.

  • Humbert are parte de un meci relativ usor in compania lui F.Lopez. U.Humbert este jucatorul mult mai tanar cu un potential enorm. Acesta serveste foarte bine cu prima minge. Humbert a castigat deja si un turneu in acest sezon. Are un inceput de an mult mai bun fata de adversarul sau. 8 meciuri a jucat Humbert in 2020, castigand 6 dintre ele.
  • F.Lopez a imbatranit si acest lucru se resimte, acesta ajungand la 38 de ani. Jocul sau nu mai este la cel mai inalt nivel. Deplasarea sa in teren este mult mai dificila acum. In mare parte se va baza pe serviciul sau. 4 meciuri a jucat Lopez in 2020, raportul intre victorii si infrangeri fiind egal (2-2). Tinand cont de anumite aspecte : Humbert este jucatorul mai tanar, mai agil in teren, jucand si acasa, in Franta, asta il face clar favorit in acest meci.
Nu cred ca F.Lopez se poate ridica la un nivel foarte inalt astazi. Speram sa incepem proiectul “all-in” cu dreptul.

BETFAIR este agentia online pe care am ales-o pentru acest proiect. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus de pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Proiecte GNT