Proiectul GNT Tips trece la un alt nivel

Cea mai apreciata si mai respectata comunitate de pariori din Romania trece la urmatorul nivel, asa ca de astazi activitatea se desfasoara pe site-ul oficial – gnttips.ro.

Suntem in bransa inca din anul 2010, activi pe Facebook din anul 2012. Scopul comunitatii a fost si este in continuare indrumarea corecta a pariorilor. Ne-am dorit sa facem pariori mult mai responsabil si sa descoperim oameni cu care putem colabora pe termen lung, asta a facut din comunitatea noastra una extrem de PROFITABILA.

Tipsterii din echipa GnT vor fi activi zi de zi in incercarea de a mentine standardele la cel mai inalt nivel. Pe homepage aveti sectiunea tipsterilor, unde gasiti fiecare membru al echipei. Avem baieti specializati pe diferite sporturi, incepand cu fotbal sau tenis si terminand cu baschet sau hochei. Nu lipsesc nici alte sporturi, asa ca inspiratie sa fie!

Biletul zilei este una dintre atractiile principale si pintre cele mai cautate categorii de pe site. Multi prefera cota 2 zilnica, insa cu siguranta nu vor lipsi nici biletele ceva mai riscante.

Punem pret si pe pariurile single, nu doar pe cele combinate, asa ca veti gasi pe site-ul echipei noastre si liste de pronosticuri, liste cu GG-uri sau pariuri single in cadrul avancronicilor pentru cele mai importante evenimente.

Pe langa faptul ca va puteti inspira zi de zi, comunitatea noastra va pune la dispozitie si cele mai bune, sigure si atractive case de pariuri online. Vrem sa fim cei mai buni, asa ca trebuie sa jucam la cei mai buni.

Bineinteles, pe langa site avem si comunitatile foarte mari de pe Facebook, unde schimbam idei, pareri si pronosticuri de zi de zi. Impreuna castigam!

GnT Tips – Totul pentru pariori!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here