Promotii pariuri: Astana vs CFR – Transforma 50 RON in 700 RON

Promotii pariuri: Astana vs CFR
foto: gsp.ro

Promotii pariuri: Astana vs CFR – Transforma 50 RON in 700 RON

CFR Cluj incepe drumul catre grupele Champions League 2019/2020 in Kazahstan, pe terenul sintetic al formatiei Astana. Partida tur se desfasoara marti, 9 iunie, de la ora 16:00, putand fi urmarita in direct pe posturile tv DigiSport 1 si Look Plus.

Desi pornesc cu prima sansa in partida cu CFR, gazdele au pierdut 3 din ultimele 5 meciuri jucate acasa in competitia interna, astfel ca nu este deloc exclus ca elevii lui Dan Petrescu sa obtina o victorie in aceasta prima deplasare oficiala europeana.

Daca te numeri printre cei care cred in victoria ardelenilor pe Astana Arena, iata o promotie la pariuri pe care nu ai voie sa o ratezi! Afla cum poti paria pe victoria CFR-ului la cota 14.00 in loc de cea normala, 3.40!

Promotii pariuri: Astana vs CFR – Transforma 50 RON in 700 RON respectand pasii urmatori:

  1. Apasa AICI pentru a inregistra un cont de pariuri la agentia online BETFAIR folosind codul promotional ZFBNKX (daca e trecut, ai grija sa ramana acolo unde este)
  2. Plaseaza primul tau pariu in Sportsbook astfel: 50 RON, simplu, pre-meci, la cota normala, pe victoria CFR in meciul cu Astana. Nu il inchide mai devreme (cashout)!
  3. Daca ceferistii se impun, incasezi 700 RON

Cum primesti cei 700 RON

  • Aproximativ 170 RON (din cota reala 3.40) direct in cont in bani reali
  • 530 RON FREEBET in termen de 24 de ore de la finalul partidei
  • Bonusul 530 RON poate fi transformat in bani reali foarte simplu: Trebuie pariat o singura data pe orice eveniment cotat cu minim 1.20, in maxim 30 de zile. Fiind vorba de un bonus de tip freebet, trebuie sa stii ca miza (cei 530 ron) nu se recupereaza dupa ce pariezi. In cazul in care pariul pe care utilizezi freebetul este castigator, vei primi in cont doar profitul, in bani reali, fara alte conditii de rulaj
  • Nu poti profita de oferta daca ai mai avut cont la Betfair