Promotii pariuri CFR vs Astana: cota 7.00 pentru victoria clujenilor

Promotii pariuri CFR vs Astana: cota 7.00 pentru victoria clujenilor
foto: gsp.ro

Promotii pariuri CFR vs Astana: cota 7.00 pentru victoria clujenilor

Miercuri, 17 iulie, de la ora 21:00, CFR incearca sa-si continue drumul in preliminariile Champions League, intalnind FC Astana in cadrul partidei retur. In Kazahstan, Astana s-a impus la limita, 1-0, astfel ca teoretic e simplu, mai ales ca Astana nu evolueaza prea bine in partidele din deplasare.

Daca si tu crezi intr-o victorie a CFR-ului (pare destul de probabila, daca te uiti pe cotele la pariuri – 1.65), nu rata oferta pregatita de agentia de pariuri online BETFAIR special pentru acest meci important pentru fotbalul romanesc!

Pariaza pe CFR la cota 7.00 si poti incasa 350 RON! Iata cum!

  1. In primul rand, trebuie sa deschizi un cont de pariuri la agentia BETFAIR de pe acest link, folosind codul special ZFBNLD (e trecut deja in formularul de inregistrare)
  2. Apoi, trebuie sa plasezi primul tau pariu in Sportsbook, pe victorie CFR in meciul cu Astana, la cota afisata (aproximativ 1.65) – 50 ron, pariu simplu pre-meci, fara sa il inchizi mai devreme cu CashOut
  3. Daca ardelenii se impun, primesti 350 RON astfel: in jur de 80 ron bani cash instant (conform cotei reale) plus 270 RON FREEBET

Termeni si conditii

  • Oferta poate fi accesata doar daca nu ai mai avut cont la Betfair
  • FREEBET-ul se acorda in maxim 24 de ore si poate fi transformat in bani reali foarte simplu – trebuie pariat o singura data pe o cota de minim 1.20, in termen de 30 de zile. Tine cont de faptul ca un FREEBET este o suma de bani cadou oferita de o casa de pariuri, astfel ca in urma parierii vei putea pastra doar profitul (in bani reali)