Promotii pariuri Halep vs Serena Williams: Transforma 50 ron in 500 ron

Promotii pariuri Halep vs Serena Williams
foto: gsp.ro

Promotii pariuri Halep vs Serena Williams: Transforma 50 ron in 500 ron

Exact cand nimeni nu prea se mai astepta, Simona Halep a reusit sa se reinventeze pe iarba de la Wimbledon, astfel ca iat-o in finala atat de prestigiosului turneu, acolo unde, sambata de la ora 16:00 (meciul este live pe Eurosport), o va intalni pe legendara Serena Williams.

Pariaza AICI cota 10.00 – victorie Halep>>>

Crezi ca Simona va reusi cea de-a treia victorie din cariera in fata Serenei? Pariaza 50 RON, respectand pasii de mai jos, si vei primi 500 RON, daca Halep pune mana pe cel de-al doilea titlu de Grand Slam din cariera!

  1. Inregistreaza un cont de pariuri la agentia online Betfair de pe acest link, folosind codul promotional ZSAN25 (este deja trecut in formularul de inregistrare)
  2. Plaseaza primul tau pariu astfel: 50 ron, simplu, pre-meci, pe victoria Simonei Halep, la cota normala afisata in Sportsbook (aproximativ 2.55)
  3. Daca Simona castiga, vei primi 500 RON (127.5 ron bani reali din cota reala plus diferenta, 372.5 RON, sub forma de FREEBET in maxim 24 de ore de la finalul partidei)

Detalii importante

  • Pariul nu trebuie inchis mai devreme – cu CashOut
  • Oferta nu se poate cumula cu alta de bun venit
  • Pentru a fi transformat in bani reali, freebetul primit trebuie pariat o singura data, pe cota 1.20+, in termen de 30 de zile
  • Sunt eligibil pentru oferta doar cei care nu au mai avut cont la Betfair