Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Promotii

50 RON Bonus pentru amatorii de pariuri live pe 3 iulie

50 RON Bonus pentru amatorii de pariuri live pe 3 iulie

50 RON Bonus pentru amatorii de pariuri live pe 3 iulie

Ultima din cele 4 zile dedicate optimilor de finala ale Campionatului Mondial de Fotbal Rusia 2018 vine cu o oferta de nerefuzat pentru amatorii de pariuri live, din partea brandului Betfair. Daca pariezi minim 100 RON pe meciul de la ora 17:00, cel dintre Suedia si Elvetia, primesti 50 RON BONUS din partea casei, bani pe care ii poti paria in timpul partidei de seara, dintre Anglia si Columbia. Oferta e valabila pentru toti clientii Betfair.

50 RON Bonus pentru amatorii de pariuri live pe 3 iulie – Cum procedezi

  1. Acceseaza contul tau Betfair (iti poti deschide unul aici) in timpul partidei Suedia vs Elvetia, de marti, 3 iulie, ora 17:00
  2. Plaseaza in Sportsbook un pariu Live, de minim 100 ron (20€/£/$), pe orice selectie a partidei dintre Suedia si Elvetia cotata cu minim 1.50
  3. Indiferent de rezultatul pariului plasat, vei primi 50 ron FREEBET – il poti folosi in timpul meciului Anglia vs Columbia doar in primele 90 de minute de joc.
  • Pariul calificator trebuie plasat cu bani reali. Daca il inchizi cu CashOut nu mai primesti bonusul.
  • Bonusul este de tip FREEBET – daca pariul pe care il plasezi va fi ,,verde” vei primi doar castigul (nu si miza – valoarea sa 50 ron)

CITESTE SI

More in Promotii