Connect with us

Promotii

AC Milan vs. Napoli – pariezi 50 de ron pentru 25 de ron bonus

AC Milan vs. Napoli

AC Milan vs. Napoli – pariezi 50 de ron pentru 25 de ron bonus

In ciuda unor transferuri importante, AC Milan nu a reusit sa devina o forta in campionatul italian de fotbal, desi se afla pe pozitia a 4-a, cu sanse mari sa prinda un loc de Champions League. Mai mult, echipa intampina probleme serioase in a marca, desi in lot sunt jucatori ca Higuain, Cutrone sau Kessie. Probabil ca, dupa plecarea lui Higuain la Chelsea, aceasta problema se va accentua.

Napoli nu a reusit nici sub comanda lui Ancelotti sa tina piept lui Juventus. Totusi, napoletanii au obtinut 8 victorii in ultimele 10 meciuri oficiale, Inter si Liverpool fiind echipele care au reusit sa o invinga. Fotbalistii din sudul Italiei sunt favoriti sa castige acest meci, cu o cota de 2.00 la Betfair.

Jucatorii care pariaza la Betfair cel  putin 50 de ron pe orice selectie cu cota 1.50 a meciului AC Milan vs. Napoli din 25 ianuarie, ora 21:30, vor primi 25 de ron bonus pentru un pariu combinat care poate fi folosit pe orice meci de fotbal.

Cum obtii 25 ron bonus plasand pariuri pe AC Milan vs. Napoli?

  1. Acceseaza contul tau Betfair sau deschide unul de pe acest link special.
  2. Plaseaza un pariu simplu, pre-meci sau live, cu miza minim 50 de ron si cota minim 1.50 pe orice selectie a meciului AC Milan vs. Napoli din 26 ianuarie.
  3. Indiferent de rezultatul pariului, primesti un bonus Sportsbook de 25 de ron pentru un pariu combinat, ce poate fi folosit pe orice meci de fotbal.

Termeni si conditii:

  • Se califica doar pariurile plasate in Sportsbook cu bani reali.
  • Pariurile cu fonduri bonus, cele incasate, cele anulate sau cele rambursate nu se califica.
  • Vei primi pariul bonus in decurs de 12 ore de la terminarea meciului.
  • Bonusul este valabil 2 zile de la primire.
  • El poate fi pariat pe orice cota.
  • Jucatorul va primi doar profitul din parierea freebetului (castig – miza).

Obtine bonusul pentru un pariu combinat!

CITESTE SI

More in Promotii